Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Drift tramwajem w Bydgoszczy
Gunter88 • 2025-02-15, 21:11

"Niebezpieczne zdarzenie drogowe w centrum Bydgoszczy. Tramwaj, przejeżdżając przez skrzyżowanie, wypadł z szyn i uderzył kamienicę dawnego „Savoya". Składem podróżowało około 50 osób."

Zmieniono 1 razy Zgłoś
Kali111 2025-02-16, 3:44 1
Że jeszcze takie dziadostwo jeździ. Ta Bydgoszcz taka ruska troche
Zgłoś
PeterNORTH 2025-02-16, 7:59
te tramwaje pamiętają Hitlera w Polsce.
Zgłoś
niemamskarpet. 2025-02-16, 8:37 1
tramwaj chyba starszy niż żydowski właściciel tej kamienicy

podpis użytkownika

znowu wróciłem na sadola
Zgłoś
Dooker 2025-02-16, 8:45
Bydgoszcz jebie gównem.
Zgłoś
Prosty 2025-02-16, 10:15
Ej k🤬a ile tam w tej Bydgoszczy mają k🤬a przedziałów te tramwaje? U nas to max 3
Zgłoś
MYKELE 2025-02-16, 10:17
Tramwaje to przeżytki minionej epoki a u nas to gówno dalej rozbudowują
Zgłoś
kamilja 2025-02-16, 10:25
Szyny pisowskie a podwozie z nowogrodzkiej
Zgłoś
Paszczaku 2025-02-16, 12:11
Kamera obrotowa , może patrzeć wszędzie i zawsze jest obrócona w przeciwną stronę do tego co się dzieje .
Zgłoś
dumad 2025-02-16, 13:56
Ty chyba nie wiesz co to znaczy drift

podpis użytkownika

Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wk🤬iał ludzi
Zgłoś
Apages 2025-02-16, 15:19
@Baronessa

Ach!To-to weszło do annałów!🤣🤣🤣
Zgłoś
normalny88 2025-02-16, 19:42 1
Kali111 napisał/a:

Że jeszcze takie dziadostwo jeździ. Ta Bydgoszcz taka ruska troche

100% racji. Klika jednostek wojskowych, zagłębie starych SLDowców itp. tworów, którzy tutaj mają się jak pączki w maśle. Komuniści chociaż się czegoś dorobili, a te durne ludzie dalej na nich głosują xD. Ludziom kity wciskają, że kupują nowe tramwaje, nowe składy...a połowa torowisk ma ograniczenie prędkości do max. 30km/h - i ludzie te kity łykają xD

Poczekajcie do czerwca-lipca. W tym samym miejscu co roku pęka szyna od naprężeń spowodowanych temp. i wtedy pół miasta stoi. USandA wysyła rakiety w kosmos... my nie potrafimy jednego, działającego rozjazdu tramwajowego zrobić. W tym momencie płaczę jak hołownia nad Konstytucją RP.

P.S. hołownia to rzymianin? Słownik-automat odrazu wkleił mi "H", ale jakoś się nie dałem...
Zgłoś
metyoo 2025-02-16, 20:27
od kiedy drift jest poślizgiem podsterownym?
Zgłoś