jap🤬le i zamiast gadac po swojemu to c🤬y gadaja po rusku ,jednak wujek juzef zakorzenil im ruski gleboko
Uważam, że takie popisy na publicznej drodze nie powinny mieć miejsca. Nawet jeżeli jesteś świetnym kierowcą, ukończyłeś najlepsze szkoły jazdy to nie masz pewności, że z podporządkowanej nie wyjedzie Ci jakiś głupi c🤬j, który zdał teorię za dziesiątym razem i nie patrzy na znaki. To samo tyczy się pieszych. Niby pod koła wp🤬lił ci się na czerwonym, ale niesmak pozostał.
podpis użytkownika
"Po tym, co tu zobaczyłem, nie wiem, czy chciałbym z tobą ubić muchę w kiblu."

@up
Akurat tam mogli chociaż zaj🤬 w jakiegoś cygana. Ewentualnie skończyć pod tirem co też byłoby dobrą puentą tego filmiku.
Akurat tam mogli chociaż zaj🤬 w jakiegoś cygana. Ewentualnie skończyć pod tirem co też byłoby dobrą puentą tego filmiku.

to gruzja, tam nie mają przepisów drogowych. z grubsza po prawej stronie drogi i do przodu
Co k🤬a drogi mają dobre to niech sobie zap🤬lają. A że władze nie zrobili dla nich jakiegoś toru to ich sprawa. Weźcie to sobie pod uwagę gimbusy,kiedy wrócicie już ze szkoły i to przeczytacie.

swoją drogą u nich jeżdżenie w sposób agresywny jest normalne, ale wypadków mają mało. czemu? to proste. podczas dwutygodniowego pobytu w Gruzji naliczyłem całe 5 kobiet za kierownicami.

Ostatnio o te pajace udzielały wywiadu w tv. Holiłud im się marzy, kaskaderami chcą być...