K🤬a nawet parkując trzeba przewidywać co może się stać bo ameby umysłowe są wszędzie.
Początkujący, gazu było w sam raz tylko kupka wpadła w majtki i za szybko odbił. A mógł tak epicko przeciągnąć bokiem. Nauczy się pokory i jeździć

podpis użytkownika
No risk, no fun...
Jak bardo trzeba nienawidzić swojego syna, żeby szczylowi bez wonsa kupić tylnonapędowe BMW z silnikiem 3,5l?
-Ernest Hemingway
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
@masagrator92
BMW M135 zostało przyodziane w jedną turbinę. Wiec to żadne biturbo.... Tak czy siak M1 wygląda jak auto dla kobiety, po filmiku się nie zawiodłem
BMW M135 zostało przyodziane w jedną turbinę. Wiec to żadne biturbo.... Tak czy siak M1 wygląda jak auto dla kobiety, po filmiku się nie zawiodłem

wzx123 napisał/a:
@masagrator92
BMW M135 zostało przyodziane w jedną turbinę. Wiec to żadne biturbo.... Tak czy siak M1 wygląda jak auto dla kobiety, po filmiku się nie zawiodłem![]()
1M jak już poprawiamy

@wzx123
Sprawdź dobrze czy mają jedną czy dwie. mam f20 135 i ma niestety dwie może że były dwa rodzaje 135. poprzednia wersja e87 też ma dwie i to na taką wygląda jak na filmiku ale nie jestem pewien na 100%
Sprawdź dobrze czy mają jedną czy dwie. mam f20 135 i ma niestety dwie może że były dwa rodzaje 135. poprzednia wersja e87 też ma dwie i to na taką wygląda jak na filmiku ale nie jestem pewien na 100%
TB303 napisał/a:
BMW, pionowe nagrywanie... to składa się na ponadprzeciętne sp🤬olenie umysłowe. Czy może być gorzej?
Może. Przypatrzcie się nogom kierowcy... Nosi rurki.

Ta co mówi na końcu "o k🤬a " ma głos typowej szesnastki co bierze do papy w każdy weekend.