"k🤬a serce boli"
kwintesencja całej akcji kiedy trzeba będzie klęknąć do miecza na warsztacie żeby za dużo nie zawołali...
kwintesencja całej akcji kiedy trzeba będzie klęknąć do miecza na warsztacie żeby za dużo nie zawołali...
Miałem podobnie w Trabancie Polo. W PIĘCIOLETNIM!!!! przerdzewiało mocowanie wahacza i po prostu się urwał. Przy hamowaniu koło stawało w podobny sposób.
PS. Jakby kogoś hobbystycznie napadło kupno tego cuda, to mam dla niego jedną radę: "Poj🤬o Cię?!?!?!?!?!"

PS. Jakby kogoś hobbystycznie napadło kupno tego cuda, to mam dla niego jedną radę: "Poj🤬o Cię?!?!?!?!?!"
Jechanie na ręcznym to nie drift...
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

koło sie całe wykrzywiło, droga była zła kierownica była zła i kierowca tez był zły
łoooo k🤬a! jeżdżąca Alfa 156!
Ale szybko wszystko wróciło do normy...
Ale szybko wszystko wróciło do normy...
Cie c🤬j, 156 podczas jazdy a nie na lawecie - tym powinniśmy się cieszyć
to walenie kapucyna?

Cytat:
Jechanie na ręcznym to nie drift...
to walenie kapucyna?

No już widzę jad się wylewa na kierowce...
... i dobrze. j🤬a ciota
... i dobrze. j🤬a ciota

pakicito napisał/a:
to walenie kapucyna?
Walenie kapucyna to też nie drift

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

odj🤬o się że h🤬j, serce boli, krawężnik dopadł tylko discopolo brak, bo beemka jest