Siemanko, ot na taki filmik natrafiłem dziś w sieci.
Subaru Justy z silnikiem 1.0 i napędem 4x4. Silnik o tej pojemności dostarcza tej bestii zawrotne 50 koni mechanicznych, jednak jak widać do zabawy wystarcza. Jak właściciel przerobił AWD na RWD? Bardzo prosto. Zostały po prostu wyjęte przednie pół osie. Cena takiego malca to około 3 tysięcy zł, a można sobie sprawić naprawdę fajną zabawkę (sam się do takiej przymierzam).
Utwór: Skrux & Felxprod ft. Complexion - Find You (Clark Kent Remix)
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Głupotą było pokazanie numerów rej. teraz byle donos i może pożegnać się z prawkiem.
Btw. Ogólnie filmik fajny
Zabaweczka fajna ,szkoda tylko, że trzeba czekać na deszcz.
@2up Nie udowodnią kto prowadził samochodem
@up właściciel jest zobowiązany do tego
Chociaż można to obejść.
konto usunięte
2014-01-21, 16:20
Trochę więcej na temat tego wozidełka jest na klasyczny.com
Dobremu szoferowi nie trzeba 200 koni. Fajna zabawka.
czyli auto nie ma półosi i dzięki temu jest napęd na 4 koła? to jak się wyjmie silnik z auta to dzięki temu pojawia się napęd strumieniowy?
up
czytanie ze zrozumieniem się kłania..
ot na taki filmik natrafiłem chyba na wsi
konto usunięte
2014-01-21, 21:36
Przedni napęd, ile koni by nie miał, nie da takiej frajdy jak napęd na tylną oś
konto usunięte
2014-01-21, 21:42
@up
to jest napęd na tylną oś...
jacy ludzie tu przychodzą, że czytać nie potrafią?
A mogl dac kola od zetora i szalec po polach....
To takie małe autko z fabrycznym AWD robili? Sensu nie widzę, ale jestem mile zaskoczony
konto usunięte
2014-01-21, 21:53