lm65 napisał/a:
nowiuśkie bmw rozwalił ehhhh
Nie pomyliłeś filmików?

O ja p🤬lę.
Pierwszy przejechał, drugi przejechał (straciłem rachubę, dodam tylko że trzeźwy nie jestem), ... milionowy przejechał, a gdzieś koło 1:00 koleś przyj🤬 gdzieś w oddali, czuję się zawiedziony i rozczarowany, poziomem tego filmiku. Na początku dobrze budował atmosferę, potem powoli zaczął być nudnawy, a na moment kulminacyjny zawiódł mnie.
Podsumowując, piwa to bym się napił.
Pierwszy przejechał, drugi przejechał (straciłem rachubę, dodam tylko że trzeźwy nie jestem), ... milionowy przejechał, a gdzieś koło 1:00 koleś przyj🤬 gdzieś w oddali, czuję się zawiedziony i rozczarowany, poziomem tego filmiku. Na początku dobrze budował atmosferę, potem powoli zaczął być nudnawy, a na moment kulminacyjny zawiódł mnie.
Podsumowując, piwa to bym się napił.
nie chce mi sie wrzucac na uploader wiec daje linka samochod z 1:01
watch?v=ZhuHXtCm2_0
watch?v=ZhuHXtCm2_0

1 samochód Silvia
2 samochód Nissan 200sx
3 samochód BMW e30
4 samochód BMW e30
Dalej mi się już nie chciało :/
2 samochód Nissan 200sx
3 samochód BMW e30
4 samochód BMW e30
Dalej mi się już nie chciało :/
Najwazniejsze ze to nasze polskie zawody. Trasa i poziom zawodnikow miazdzy cyce.

kolego maychan:
1 samochod nissan 200sx s14 lub s14a, po tylnych swiatlach prawdopodobnie s14a (silvia to nie nazwa samochodu a wersja na japoński rynek, poczytaj sobie)
2. nissan 200sx s13
reszta sie zgadza
1 samochod nissan 200sx s14 lub s14a, po tylnych swiatlach prawdopodobnie s14a (silvia to nie nazwa samochodu a wersja na japoński rynek, poczytaj sobie)
2. nissan 200sx s13
reszta sie zgadza
Jestem pozytywnie zaskoczony jakością filmu. Na portalu, gdzie większość filmów jest kręcona kapciem albo lodówką a zbuferowanie takiego filmu trwa jakieś 30 sec dla 1 min, w tym wypadku zajęło to jakieś 8 min. Piwo leci.
podpis użytkownika
☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻
@prisonerhatred
Dobrze, wyzyles sie w necie... A teraz mozesz wsiasc do swojego Wartburga i przejechac sie po swojej wsi. Milego podrywu.
Dobrze, wyzyles sie w necie... A teraz mozesz wsiasc do swojego Wartburga i przejechac sie po swojej wsi. Milego podrywu.