Zobaczył jak to wygląda z bliska
podpis użytkownika
"Przestaliśmy szukać potworów pod naszymi łóżkami, gdy zrozumieliśmy że one są w nas."
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Podobało się temu debilu!
Cieszył się, machał łogonkiem ! Hej !
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
Podobało się temu debilu!
Cieszył się, machał łogonkiem ! Hej !
Bo do jego "muksu" nie dotarła jeszcze informacja i złamaniu podstawy czaszki, obojczyka i wybiciu barku. Te wspaniałe wieści są jeszcze przed nim
Wchodzisz tam pajacujesz, zostajesz potrącony i wtedy jesteś cool hehe
Lekarz też będzie się uśmiechał nad jego głupią mordą jak będzie go usypiał do zabiegu na przykład usunięcia krwiaka z mózgu.
jkllll485 napisał/a:
Lekarz też będzie się uśmiechał nad jego głupią mordą jak będzie go usypiał do zabiegu na przykład usunięcia krwiaka z mózgu.
Może się też niespecjalnie starać jak go przez jełopa obudzą, lub ściągną z pielęgniarki w środku nocy....
Samiec alfa zachwycony ze swojej głupoty.
elim
2025-02-01, 19:22
Bez jebnięcia przygłupa który nie potrafi stanąć w bezpiecznej odległości nie ma udanego driftu.
Zauważyliście że na takich imprezach zawsze znajdzie się jakiś debil co wchodzi na sam środek a najlepiej pod auto
smc
2025-02-01, 23:26
Na tym polega odpowiedzialność. Wystarczy wcześnie wstawać.
Kojarzy mi się bardzo podobny filmik, potrącili typa i murzyn obok tak sie przestraszył że mu uzi wypadło xD Nawet nagrywane z identycznej perspektywy
Dobry łeb
[ Dodano: 2025-02-02, 13:28 ]
Nic mu nie będzie.