👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:00

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jestem ciekaw jaki jest koszt naprawy.
- Nowy zderzak tylny do Hellcata to około 4000zł. Chyba, że oryginalny od Dodge
- Korekta blacharska + lakierowanie tylnej ćwiary ze słupkiem dachowym to pewnie ze 3000zł.
Nie ma tragedii, jak na taką brykę.
- Korekta blacharska + lakierowanie tylnej ćwiary ze słupkiem dachowym to pewnie ze 3000zł.
kapec512 napisał/a:
Zapomniałeś wycenić klejenie opony, tu wyjdzie sporo.
kapec512 napisał/a:
Tam zarabiają w pieniądzach, a nie tych zdewaluowantch ciurlikach z NBP.
zdun napisał/a:
zostanie mu tylko na nalewki
Ja mu to wyklepie za pół ceny.
Już mam kupca na katalizator jak coś
Już mam kupca na katalizator jak coś

zdun napisał/a:
Tam nie ma nic do lakierowania... zderzak do wymiany (kupi w kolorze), gorzej z usunięciem gumy z lakieru ale do tego też jest odpowiednia chemia.
Ogólnie to j🤬 - za chwilę i tak wyk🤬i na zakręcie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie