Chora propaganda GENDER zrobiła lewakom wodę z mózgu. Teraz każdy może być tym kim chce
Dziennikarz jest poprawny politycznie i dlatego ma pracę.

@up dodam że jest to nad wyraz postępowa droga i powinniśmy brać z nich przykład

Kapitanie?
Edit: O k🤬a! Oni po angielsku nawijają. Jakość dźwięku jest tak oszałamiająca, że wziąłem to z początku za jakiś niderlandzki i nawet się nie wsłuchiwałem.
Edit: O k🤬a! Oni po angielsku nawijają. Jakość dźwięku jest tak oszałamiająca, że wziąłem to z początku za jakiś niderlandzki i nawet się nie wsłuchiwałem.
Powinien zwracać się do niego per osoba lub człowiek, bo c🤬j wie na co lub kogo trafisz

Dożyliśmy czasów gdzie zamiast pomyśleć "no jebnął się bo chłopak wygląda jak dziewczyna" to zastanawiam się czy to nie jakieś genderc🤬jwieco identyfikujące się jako k🤬a kalkulator casio czy coś...
Jeśli to jest chłopak i pomyłka prowadzącego to ten chłopaczek niech sobie zrobi chociaż męską fryzurę a nie jakieś takie k🤬a ni baba ni chłop włosy 10cm.
Jeśli to baba która chce abyśmy my udawali, że jest facetem to na Sobieskiego w warszawie niech się zgłosi. Pozdro dla kumatych.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Jeśli to jest chłopak i pomyłka prowadzącego to ten chłopaczek niech sobie zrobi chociaż męską fryzurę a nie jakieś takie k🤬a ni baba ni chłop włosy 10cm.
Jeśli to baba która chce abyśmy my udawali, że jest facetem to na Sobieskiego w warszawie niech się zgłosi. Pozdro dla kumatych.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !