Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Przed chwilą
Można powiedzieć, że Robert przeleciał kilka krów. Wczoraj podczas testów przed 70 Rajdem Polski miał małą przygodę i delikatnie poobijał Citroena DS3 RRC.

Żeby nie było, że tylko się rozbija, filmik z tych samych testów, widać jak zap🤬la

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zonk 2013-09-11, 11:39 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-11, 11:46 1
dla mnie robert kubica to dno, sam golfem 7 razy lepiej wchodziłem w zakręty, serio nic ciekawego nie pokazuje w WRC, możę w formule troche się zna ale w WRC bije go małyasz nawet
Zgłoś
krugi 2013-09-11, 11:50
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
arkosek07 2013-09-11, 11:53 6
@mlkv
to czemu nie jesteś zawodowym kierowcą ?
Zgłoś
polslav 2013-09-11, 11:55
krowa żyje, nie ma piwa:D
Zgłoś
sawbur 2013-09-11, 12:02 4

Można zauważyć jakąś zależność, czekamy na więcej
Zgłoś
FrasQs 2013-09-11, 12:05
Zgłoś
sawbur 2013-09-11, 12:11
@up patrz, ja też nie. poprawiłem i koniec bólu dupy
Zgłoś
zonk 2013-09-11, 12:15
@sawbur, am jeszcze były jakieś incydenty na rajdach że auto też nie nadawało się do jazdy.
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-11, 12:28 6
co wyścig to ten ptałach ma wypadek,

kiedy on zrozumie że sie do tego nie nadaje
Zgłoś
sadystycznie bolesny 2013-09-11, 12:34
Ostatni raz w wyścigu to on wystartował 14 listopada 2010 roku, idź pajacuj gdzie indziej.
Zgłoś
PoloRaulen 2013-09-11, 12:55 1
Za Kubice zawsze zimne piwo! Szacun dla niego , ze po wypadku dalej trzyma forme i sie nie poddaje !
Zgłoś
szymeq 2013-09-11, 12:55
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-11, 15:01
l__s2 napisał/a:

Można powiedzieć, że Robert przeleciał kilka krów.

Dobrze, że nie kóz bo można by go posądzić o przejście na islam.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem