witam,
wiem, że sami tutaj specjaliści od wszystkiego więc postanowiłem zapytać.
Wie ktoś może czy w arabii saudyjskiej, lub zjednoczonych emiratach honorują polskie prawo jazdy, kat c - e?
działają tam jakieś wypożyczalnie tirów, tak na godzinkę, max dwie żeby lody przewieźć?
Jak nie chonoruja dostarcz lody policjantom w razie kontroli jak nie wypozyczaja daj loda w pysk właścicielowi

trzymamy kciuki za mnoga dostawę
Konto usunięte
2016-07-16, 15:41
Po c🤬j Ci prawo jazdy... w Nicei ta ciężarówka stała 9 godzin, nie była chłodnią... a tamtejsza policja nawet nie sprawdziła, czy tam są lody... myślisz, że prawo jazdy sprawdzali? Mieli w dupie to, że nie jest to chłodnia.... że tyle czasu w strefie zakazu... ktoś tu z kogoś idiotę robi....
Ale jeśli chodzi o profesjonalizm służb... polecam ten temat:
sadistic.pl/bytomski-policyjny-saper-vt419834.htm
naberios napisał/a:
witam,
wiem, że sami tutaj specjaliści od wszystkiego więc postanowiłem zapytać.
Wie ktoś może czy w arabii saudyjskiej, lub zjednoczonych emiratach honorują polskie prawo jazdy, kat c - e?
działają tam jakieś wypożyczalnie tirów, tak na godzinkę, max dwie żeby lody przewieźć?
Nie wiem.
podpis użytkownika
Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
Konto usunięte
2016-07-16, 16:26
Tkos jedzie arabom lody robic
Pojechał byś robić zamach w odwecie za francuzów? Poj🤬o cię?
Konto usunięte
2016-07-16, 17:29
mygyry, jaki zamach? ja tylko tak, no wiecie, zawodowo pytałem.
a już tak nieco bardziej poważnie. od Breivika już prawie 5 lat minęło i zastanawiam się, kiedy ktoś z naszych podłapie pomysły i metody wynikające z ubogacenia kulturowego (chyba właśnie o to chodziło w projekcie multikulturowym - przyswajanie tego co najlepsze?).
Podobno w Nicei honoruja
O c🤬j tu chodzi , bo nie rozumiem

?
Nie. Musisz mieć międzynarodowe. Koszt koło 50 PLNów, 2-4 tygodnie czekania.
ale po co jechać do Arabii? kupić kilka F-1 i wrzucić w sam środek jak się modlą na ulicach. Efekt murowany
Nie wiem. Mam nadzieję że pomogłem.
Konto usunięte
2016-07-16, 23:51
Lody można przewozić ciężarówką jedynie podczas trwania stanu wyjątkowego, podczas obstawionej imprezy masowej i na zakazie wjazdu pojazdów ciężarowych. Marne szanse. Oh wait...
Jest jeszcze inny sposób, spuść się do lodów(jak ten facet z castingu do pączków).
Konto usunięte
2016-07-17, 0:49
naberios napisał/a:
mygyry, jaki zamach? ja tylko tak, no wiecie, zawodowo pytałem.
Czyli przysłowiowy burdel na kółkach..