Zbysław napisał/a:
Jaguar miał pierwszeństwo
Sam jesteś jak Jaguar... Mercedes S-Klasse
Odwiedzić tartak. Odwiedzić kierowcę Mercedesa. Wytłumaczyć niestosowność zachowania. Koniec procesu.
podpis użytkownika
Michał L.
małpigej napisał/a:
Kierowca miał na imię Jaguar... Kto bogatemu zabroni???
Kierowca Kijanki ogarnął sytuacje, a temu bezdomnemu pedałowi c🤬j rydzyka w dupę, bo pewnie śpieszył się oddać auto
dla mnie nie tylko ten ziomek zj🤬, ta ciężarówka też bez kierunkowskazu zmieniała nagle pas, więc bohaterów niedoszłej katastrofy jest więcej...
Jak taki zdechnie to jest normalnie pogrzeb, czy śmieciarka przyjeżdża?
małpigej napisał/a:
A nawet Maybach.
PeteN88 napisał/a:
Nie kojarzę, żeby mercedesy były po milion złotych
No fakt bo sa po milion euro taka roznica delikatna

Trochę nie rozumiem co do zaistniałej sytuacji ma koszt auta? Kierowca zachował się chamsko i tyle
Po pierwsze to koleś z maybacha wyprzedzał busa z plandeką i on mu zajechał drogę wiec unikając kolizji wymusił na tym na lewym pasie za co przeprosił awaryjnymi po drugie jak ma 550km 900Nm a waży 2800kg i był w trakcie przyspieszania to lepiej (dla nas sadoli gorzej bo był by ciekawy dzwon) że nie hamował tylko gazem rozwiązał sytuacje. A niestety u nas jak zwykle jak ktoś jedzie wolniej to p🤬da i zawalidroga a jak szybciej to zjeb wariat i zabójca
I zapewne większość myśli o kierowcy maybacha
„To złodziej,
I pijak bo każdy pijak to złodziej”
m.youtube.com/watch?v=eRZtgHeaw4A
I zapewne większość myśli o kierowcy maybacha
„To złodziej,
I pijak bo każdy pijak to złodziej”
m.youtube.com/watch?v=eRZtgHeaw4A

@Mazi118d
C🤬ja mu zajechał, droga to nie tor. Jakby tam jak normalny człowiek poczekał te kilkanaście sekund to by mu korona z głowy nie spadła, a żadnej niebezpiecznie wyglądającej akcji byśmy nie uświadczyli. Jeśli uważasz takie zachowania za akceptowalne - wsadź c🤬ja w maszynkę do mięsa.
C🤬ja mu zajechał, droga to nie tor. Jakby tam jak normalny człowiek poczekał te kilkanaście sekund to by mu korona z głowy nie spadła, a żadnej niebezpiecznie wyglądającej akcji byśmy nie uświadczyli. Jeśli uważasz takie zachowania za akceptowalne - wsadź c🤬ja w maszynkę do mięsa.