👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jak nie ma co dźwigać mógłby nosić na mną torebkę. Mam w niej wszystko oprócz lodówki i trochę waży.
Po śmietanę do golenia o 35 % zawartości tłuszczu . Nie siejcie zgorszenia bezbożnicy !!!

Cytat:
Ciekawe co kupił,pewnie cukierki dla dzieci
te tępe żarty o pedofilach księżach są już nudne, dużo lepsze były te o pedałach, ale lewactwo tak się szerzy, że nawet na sadolu jest ich coraz mniej
kulwasarpana napisał/a:
Jak nie ma co dźwigać mógłby nosić na mną torebkę. Mam w niej wszystko oprócz lodówki i trochę waży.
jak jesteś brzydka to się nie dziw, że faceci wolą nosić drewniane belki niż twoją torebkę

Kolo zbyt dosłownie zrozumiał kazanie. Myślałem, że ci w tych fajnych workach są troszkę rozsądniejsi i swój krzyż dźwigają w inny sposób.

pesanserinusminor.... ty to chłopie masz problemy ze sobą... ja pierdykam.... katolik, a kobiety obraża, o pedałach chce gadać... no chłopie coś mi się widzi, że sam byś pozlizywał tą śmietankę...

@up, jakoś mi się wydaje, że on już niejedną śmietanę z kolan zlizywał.
nalewke leśnego dzbana kupił i w ciszy i spokoju będzie się modlił za nas grzeszników

@up
stary, serio masz jakiś problem, czy to taki wyszukany trolling?
stary, serio masz jakiś problem, czy to taki wyszukany trolling?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie