📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:34

Najlepszy jezus jakiego widziałem, specjalnie to zrobił
Normalnie jezus sadol
Normalnie jezus sadol
Większość sadolowych pedałów pewnie nie w temacie, ale upadek Jezusa to jedna ze stacji drogi krzyżowej. Trochę tylko miał niefart z tym samochodem obok ...
skywalker75 napisał/a:
Większość sadolowych pedałów pewnie nie w temacie, ale upadek Jezusa to jedna ze stacji drogi krzyżowej. Trochę tylko miał niefart z tym samochodem obok ...
A trzepanie kapucyna przez Jezusa? Która to stacja? Hahaha, nie mogłem się powstrzymać.
Tak szczerze mówiąc, to Jezus taki trik w swojej wędrówce na Golgotę wykonał trzykrotnie...
Może tylko samochodów po drodze nie rozbijał.
Może tylko samochodów po drodze nie rozbijał.
optymista666 napisał/a:
A trzepanie kapucyna przez Jezusa? Która to stacja? Hahaha, nie mogłem się powstrzymać.
a jest taki stary dowcip..
ksiądz musiał wyjechać do chorego i prowadzenie drogi krzyżowej zlecił byłemu zawodowemu żołnierzowi, miał poprowadzić początek.. ksiądz wraca po paru chwilach do kościoła i słyszy.. stacja 4.. pan jezus idzie do wojska.. wszyscy śpiewamy.. "przyjedź mamo na przysięgę.."

lysymisio6969 napisał/a:
a jest taki stary dowcip..
ksiądz musiał wyjechać do chorego i prowadzenie drogi krzyżowej zlecił byłemu zawodowemu żołnierzowi, miał poprowadzić początek.. ksiądz wraca po paru chwilach do kościoła i słyszy.. stacja 4.. pan jezus idzie do wojska.. wszyscy śpiewamy.. "przyjedź mamo na przysięgę.."
A czy jeśli ze śmiechu kupa tylko lekko zsunęła mi się do skarpety, to się liczy czy muszę wywalić cały ładunek do końca?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie