Normalnie jezus sadol
A tak poważnie - wiara czyni czuba.
Jak zj🤬ym trzeba być, żeby zawodzić do kukły z krzyża?
podpis użytkownika
czarna fortunaWiększość sadolowych pedałów pewnie nie w temacie, ale upadek Jezusa to jedna ze stacji drogi krzyżowej. Trochę tylko miał niefart z tym samochodem obok ...
A trzepanie kapucyna przez Jezusa? Która to stacja? Hahaha, nie mogłem się powstrzymać.
Może tylko samochodów po drodze nie rozbijał.
Większość sadolowych pedałów pewnie nie w temacie, ale upadek Jezusa to jedna ze stacji drogi krzyżowej. Trochę tylko miał niefart z tym samochodem obok ...
Niefart to miał Twój szanowny ojciec, że nie wyciągnął na czas.... 😁
[ Dodano: 2025-04-23, 17:22 ]
Czemu nikt mu nie pomógł? Widać że się chłop męczył.
Bestio. Toż to same ż🤬dy. Jeszcze by mu portfel zajumali, jakby Pan Syn Bozi takowy posiadał...
a sadolowe w hjui i to na gówno..
weź sie edek okarnij..
piwa nie ma
Chrześcijaństwo be.
Ale jakaś religia musi być do sterowania ludźmi.
Więc jak osłabiacie osłabiony juz i tak Kościół to jednocześnie robicie dobrze c🤬tym.
Niefart to miał Twój szanowny ojciec, że nie wyciągnął na czas.... 😁
Bestio. Toż to same ż🤬dy. Jeszcze by mu portfel zajumali, jakby Pan Syn Bozi takowy posiadał...
Pedałek się odezwał a tfuu
A trzepanie kapucyna przez Jezusa? Która to stacja? Hahaha, nie mogłem się powstrzymać.
Jesteś w c🤬j nakręcony, może zadzwoń do chłopaka
a jest taki stary dowcip..
ksiądz musiał wyjechać do chorego i prowadzenie drogi krzyżowej zlecił byłemu zawodowemu żołnierzowi, miał poprowadzić początek.. ksiądz wraca po paru chwilach do kościoła i słyszy.. stacja 4.. pan jezus idzie do wojska.. wszyscy śpiewamy.. "przyjedź mamo na przysięgę.."
a jest taki stary dowcip..
ksiądz musiał wyjechać do chorego i prowadzenie drogi krzyżowej zlecił byłemu zawodowemu żołnierzowi, miał poprowadzić początek.. ksiądz wraca po paru chwilach do kościoła i słyszy.. stacja 4.. pan jezus idzie do wojska.. wszyscy śpiewamy.. "przyjedź mamo na przysięgę.."
A czy jeśli ze śmiechu kupa tylko lekko zsunęła mi się do skarpety, to się liczy czy muszę wywalić cały ładunek do końca?