👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeżeli to jest we Francji to idę w zakład o 100 euro że kierowca jest czarny.
orisuniek napisał/a:
Po co do laski rozebrała się ??
Żeby stanął mu
Pamiętam jak zawsze z dziewczyną jak gdzieś jechaliśmy to była taka akcja, brakuje mi tych czasów, teraz fotelik z tyłu, a ona już zona wiec gały nie robi...

longlong7 napisał/a:
Pamiętam jak zawsze z dziewczyną jak gdzieś jechaliśmy to była taka akcja, brakuje mi tych czasów, teraz fotelik z tyłu, a ona już zona wiec gały nie robi...
Wzruszyła mnie twoja historia. Jak to mówią po ślubie teraz żyję w celibacie, dupę to mam po wypłacie.
dama skoro do gały się cała rozebrać. Może nie chciala poplamić sukienki
@longlong7 - ale powiedz mi, czy to takie gadanie zeby gadac czy prawda? Z jednej strony rozumiem, dziecko itd. ale czy to ludziom przechodzi chcica na siebie, czy moze jednak sami wymyslaja sobie powod, zeby seks byl mialki? Ja bylem chajtniety tylko 2 lata, i bez dziecka, ale byl pelen serwis, a jak przycisnelo to 15 minut przed wyjsciem do pracy byla szarpanina, jak reksio do szynki.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie