Marian_Koniuszko napisał/a:
Wygląda na jakieś półtusze które z chłodni wypadły
Jechali na to wesele w Peru i chcieli się pokazać.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
dżonyłojlker napisał/a:
Jechali na to wesele w Peru i chcieli się pokazać.
drugie piwko za dobrą pamięć !

Przypomniało mi się jak w wojsku robiłem za kierowcę i woziłem wieczorkami oficerków dyżurnych po poligonie honkerem na zwyczajowy objazd. Raz przyj🤬em w sarnę, śmierć na miejscu. Zaradny chorąży (tam funkcję OD pełnili i chorążowie) nakazał pomoc ją spakować na tył i zawieźć do swojej chaty. Sytuacja kuriozalna ale 5 dni urlopu nagrodowego załatwił. Ehhh człowiek tęskni za młodością.
Voltaire
podpis użytkownika
"Aby dowiedzieć się kto Tobą rządzi, sprawdź kogo nie wolno Ci krytykować"Voltaire
krz30ychu napisał/a:
Przypomniało mi się jak w wojsku robiłem za kierowcę i woziłem wieczorkami oficerków dyżurnych po poligonie honkerem na zwyczajowy objazd. Raz przyj🤬em w sarnę, śmierć na miejscu. Zaradny chorąży (tam funkcję OD pełnili i chorążowie) nakazał pomoc ją spakować na tył i zawieźć do swojej chaty. Sytuacja kuriozalna ale 5 dni urlopu nagrodowego załatwił. Ehhh człowiek tęskni za młodością.
a on op🤬lł smaczną pieczeń i kiełbachę z dzika

droga zasłana trupami, ale trupami które miały zostać zjedzone
podpis użytkownika
dobry kacap to martwy kacap
Kiblarz by się wp🤬lił nawet do lawy bo widocznie te auta stojące na poboczu na awaryjnych to byli fani czekający na jego przejazd.
Niżej od nich są już tylko kierowcy BMW
Niżej od nich są już tylko kierowcy BMW
Droga usłana truchłami kundli. Wypadły z ciężarówki wiozącej je do przetwórni smalcu.