Nie śmieszne,
Nie sadystyczne,
Nie dla idiotów. Warto obejrzeć gdyż mało jest sytuacji gdzie można dowiedzieć się "co by było gdyby".
Film powstał przy okazji Międzynarodowej Konferencji Solidarności Międzypokoleniowej
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-05-28, 20:28
Uwielbiam takie "rady spod lady".
konto usunięte
2012-05-28, 22:03
film zmusza do refleksji i zycie tak na prawde jest krótkie
konto usunięte
2012-05-28, 22:40
Starzy ludzie, którzy pozostają sobą, mimo upływu lat, są prawdziwą skarbnicą wiedzy. Bardzo pouczające doświadczenie.
konto usunięte
2012-05-28, 22:50
Kurde, film na prawdę fajny i taki refleksyjny. Ja będąc aktualnie w wieku 16 lat, film dał mi do myślenia i zmusił mnie do wyciągnięcia wniosków z historii tych starszych ludzi. Zasłużony browar. Więcej takich filmów !
konto usunięte
2012-05-29, 2:10
1:28 Szacun szacun i jeszcze raz szacun.
konto usunięte
2012-06-01, 7:23
Widać jak ludzie zaczynaja życ pełnia życia dopiero na emeryturze ,a podwyszaja wiek emerytalny i odbieraja nam duzo czasu w którym dopiero doceniamy sens życia .