Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:59
Drogi Dwudziestoletni
konto usunięte • 2012-05-28, 13:42
Nie śmieszne,
Nie sadystyczne,
Nie dla idiotów. Warto obejrzeć gdyż mało jest sytuacji gdzie można dowiedzieć się "co by było gdyby".

Film powstał przy okazji Międzynarodowej Konferencji Solidarności Międzypokoleniowej
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Raflik 2012-05-28, 13:59 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kapsiu 2012-05-28, 14:02 1
Bardzo pozytywny film. Sam jestem ciekaw jak to będzie za jakiś czas, co będzie i czy będę tak spełniony jak Ci ludzie.
Zgłoś
pakicito 2012-05-28, 14:15
są i napisy
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-28, 14:33 2
zero sadyzmu , czyli nie pasuje na sadistica , nawet śmieszne nie jest jak zaznaczyłeś , filmik fajny i daje do myslenia , ale on bardziej pasuje na kwejka itp. nie tu
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-28, 14:46 122
@UP Chyba Ci się pomieszało skoro twierdzisz, że to nadaje się na kwejka. Tam siedzi gimbaza bez argumentów i własnego światopoglądu.

Film jest dla ludzi myślących takich jak ok. 70% sadola, a nie na Kwejka gdzie znajdzie się może z 15% takich osób
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-28, 15:15 20
Fajnie by było dożyć takiego wieku i móc sobie powiedzieć wtedy: nie żałuje niczego w moim życiu. Ale jak dla mnie to chyba marzenie ściętej głowy.
Zgłoś
Fakerę 2012-05-28, 15:29 9
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-28, 15:46 4
Mnie to bardziej ruszyło niż ucinanie łbów czy zabijanie matek w ciąży. Bo skoro dziadek który mówi ,że wybrał złe studia to wybór musi być naprawdę konkretny
Zgłoś
dyhayne 2012-05-28, 15:51 37
Powiem tak, zniszczyles system. Film... szczerze mowiac to brak slow do opisania. Mam 30 lat, a jeszcze chyba nigdy nic nie dalo mi tak do myslenia jak ten krotki film. Mozliwe ze na tym portalu tego typu komentarze nie sa uwazane za "fajne", ale jedyne co przychodzi mi do glowy to, jedno slowo. Dziekuje.
Zgłoś
Nejm 2012-05-28, 15:51
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-28, 15:54
Nejm napisał/a:

P.S "Nie" z przymiotnikami piszemy razem ...

Minęła już godzina więc nie mogę edytować. Ale dzięki, mój błąd.

P.S. Gdyby jakiś moderator mógł poprawić błąd byłbym wdzięczny do czwartku.
Zgłoś
newschoolrider 2012-05-28, 15:57
świetne po prostu, daje do myslenia !
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-28, 16:01 11
Zgłoś
MrPiotras52 2012-05-28, 16:03
bardzo pouczanjąncy dokument
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem