👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:42

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
hahahaha jak zajebiście się to ogląda z tą muzyką
no k🤬a idealne

bo w Rosyji jest tak że każdy wie jak niebezpieczna jest jazda samochodem - szczególnie jak droga jest pokryta śniegiem/lodem a na dodatek nie ma się opon zimowych..
Im dłużej się jedzie tym dłużej się ryzykuje - dlatego tam tak zapier-k🤬a-dalają
Im dłużej się jedzie tym dłużej się ryzykuje - dlatego tam tak zapier-k🤬a-dalają

04:06 no k🤬a leming, p🤬lnęło go, obrócił się i biegnie w drugą stronę.
Takich j🤬ych debili powinno się zabijać, i k🤬a koniec
C🤬j że dla siebie stanowią zagrożenie, gorzej że dla innych, niewinnych osób również.

Jakby u nas było tyle kamer w samochodach co oni mają, to materiału na sadola byłaby podobna ilość. Co nie zmienia faktu, że Rosja to stan umysłu.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie