Nie spotkałem się na ulicy jeszcze nigdy aby jakieś maserati albo ferrari odj🤬o coś takiego*
*nie dotyczy BMW.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Żeby miał jeszcze czym zap🤬lać a nie jakimś gównianym fiatem bravo za 1500zł... Nie wiem czemu jest taka zasada, że im bardziej c🤬jowe, gówniane i stare auto tym bardziej zap🤬lają.
Nie spotkałem się na ulicy jeszcze nigdy aby jakieś maserati albo ferrari odj🤬o coś takiego*
*nie dotyczy BMW.
Bo częściej spotykasz na drodze stare i h🤬jowe auta a nie maserati albo ferrari

Żeby miał jeszcze czym zap🤬lać a nie jakimś gównianym fiatem bravo za 1500zł... Nie wiem czemu jest taka zasada, że im bardziej c🤬jowe, gówniane i stare auto tym bardziej zap🤬lają.
*nie dotyczy BMW.
żeby sobie kupić Maseratti nie można być amebą, która tak jeździ.
*nie dotyczy BMW.
Bo ludzie mają to parcie, żeby wszystkim dookoła udowodnić, jacy oni są wielcy, wspaniali i ważni. Pragną podziwu. I dotyczy to ludzi biednych, ponieważ jadąc samochodem za 300 tys. lub więcej nikomu nic już nie musisz udowadniać.
2. nie ogarnął, ze wjezdza na pas do zawracania ktory mu sie zaraz skonczy (swoja droga, moglyby byc na nim strzałki a nie ma i to go pewnie zmyliło);
3. chcąc uniknąć czołówki wjechał na chodnik rozp🤬alając sobie felgi - dobrze mu tak

widać, że typek jakiś nie tutejszy (tamtejszy).

p.s. a co do tego, że zap🤬lał to wy od razu, że coś udowaniać musiał... to nie tak... może po prostu chciało mu się srać

*nie dotyczy BMW.
Oj nie przesadzajmy 2.500 zł

Stare samochody widzisz więcej w takich sytuacjach bo je kupuje się dla nowych/młodych keirowców*
*nie dotyczy BMW bo posiadanie BMW to stan umysłu, którego normalny człowiek nie ogarnie