Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 9:17
Druga dawka
fryzjer1289 • 2021-05-15, 23:57
Wezwanie karetki przez sąsiadów, którzy nie widzieli od trzech dni. Kobieta była po drugiej szczepionce. Ratownik, który to nagrał ewidentnie ma już wk🤬 na tą całą szopkę. Jeśli już było, to do śmieci!

Zgłoś
CzarneMleko 2021-05-17, 0:52
Ale że nawet ratownicy to foliarze, chryste
Zgłoś
~mg_schutze 2021-05-17, 1:07
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2021-05-17, 1:51
rumble.com/vdf0sj-covid-bro-biologiczna-dr.-lee-merrit.html

Obczajcie i napiszcie co o tym myślicie covidianie
Zgłoś
kap0 2021-05-17, 3:37
Pracuje w angielskim centrum szczepien covid-19

Dziennie mdleje 6-7 osob
5 z tych osob mdleje przed podaniem szczepionki
szczepimy dziennie 5-6 tys osob.
Wiekszosc to 2 dawka na tym etapie

Caly staff szczepil sie juz i pfizerem jak i astra moje centrum tylko zaszczepilo 190 tys ludzi i nie mielismy jakiejs mega reakcji.

Sam po 1 dawce pfizera mialem przeziebienie ktore trwalo dwa dni,
Druga dawka bez objawowo.
Zgłoś
fryzjer1289 2021-05-17, 4:47 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
No-idea 2021-05-17, 9:12 1
Stołndzisz napisał/a:

Obczajcie i napiszcie co o tym myślicie covidianie

Wystarczy poszukac nieco w necie debilu. Ot choćby to: "W rzeczywistości kobieta posługuje się nazwiskiem Merritt, a nie Merrit. Lee Merritt to chirurg ortopedyczny i właścicielka kliniki w stanie Nebraska, która zajmuje się m.in. laserowym usuwaniem tatuaży." Oprócz tego wszystkie promowane w filmiku organizacje to dezinformujące organizacje szurskie.

Pomyśleliście kiedyś o tych całych spiskach w druga stronę? A może spiskiem nie jest Covid, tylko dezinformacja na jego temat żeby jak najwięcej ludzi umarło wierząc że są oszukiwani? Antyszczepionkowcy to najgorsze ścierwo, już teraz mamy wzrost zachorowań na odrę, bo przybyła ze wschodu gdzie obowiązkowych szczepień na to nie było, antyszczepionkowcy u nas oczywiście "nie szczepić się bo odry nie ma" i bach, nagle jest i niezaszczepieni nie dośc że łatwiej się zarażają to jeszcze mają przesrane, bo odra jest dużo groźniejsza niż Covid.
Zgłoś
konto usunięte 2021-05-17, 20:22
350 mln ludzi zaszczepionych (our data in World). Brak zgonów bezpośrednio w wyniku szczepienia (ema, cdc, fda, WHO).
Od 200 lat szczepionki ratują miliony istnień. Ale nagle w 2020/21 roku są złe i niebezpieczne.
Myślę że jedynym zagrożeniem jest głupota i wiara w teorie spiskowe.
Zgłoś
konto usunięte 2021-05-17, 21:40 1
Zgłoś
wir00z 2021-05-17, 23:59 1
Zgłoś
atomboy 2021-05-18, 0:50
Zgłoś
jakuzapk 2021-05-18, 14:37 2
Nie chce wam przeszkadzac ale w amerykańskim senacie podczas przesłuchania lekarza stwierdzil on ze przestali testowac w fazie testow poniewaz ZWIERZETA LABOLATORYJNE ZACZELY MASOWO UMIERAC.

twitter.com/SibhHean/status/1392531049868107785?s=19&fbclid=IwAR0e...

W zwiazku z powyzszym ja mam imbir, czosnek, cebule, bimber, czosnek, etc. i nie zamierzam sie szczepic.
Jak chcecie byc krolikami doswiadczalnymi ktorzy biora udzial w eksperymencie medycznym to prosze bardzo
Zgłoś
zbynekmaslanka 2021-05-19, 14:10 1
jakuzapk napisał/a:

Nie chce wam przeszkadzac ale w amerykańskim senacie podczas przesłuchania lekarza stwierdzil on ze przestali testowac w fazie testow poniewaz ZWIERZETA LABOLATORYJNE ZACZELY MASOWO UMIERAC.
W zwiazku z powyzszym ja mam imbir, czosnek, cebule, bimber, czosnek, etc. i nie zamierzam sie szczepic.
Jak chcecie byc krolikami doswiadczalnymi ktorzy biora udzial w eksperymencie medycznym to prosze bardzo

Tak Tak ... to stwierdzili podajmy to ludziom i dostańmy karę śmierci i natychmiastowe bankructwo firmy. A świstak siedzi i zawija je w te sreberka. 10 milionów ludzi przyjęło już jedną dawkę ... Polska liczy juz 20 milionów ludzi po zaszczepieniu.

A jak złamiesz rękę lub nogę to polecam ci okład z babki ... pomoże natychmiastowo.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem