👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Baner z tyłu idealnie obrazuje to co stało sie z jego jajami(mowie o poczatkowej fazie 'czyly' krew go zalala)
Hassos niby czemu Barcolny ? Toż to CHELSEA grała z MAN CITY jak byś nie dowidział loga na stroju.
Dzieci drogie, nie tylko fani FCB mogą uważać Pepe za debila i brutala. To bardziej chodzi o sytuacje jak skopał leżącego piłkarza z jakiegoś Getafe czy coś...
Hassos szuka kolegi geja, by samotnie się tu nie czuć
Hassos szuka kolegi geja, by samotnie się tu nie czuć

burn1878
j***ć argentyńczyków.A Tevez to ciota i ch*j.
to nie tevez lecz kun aguero
j***ć argentyńczyków.A Tevez to ciota i ch*j.
to nie tevez lecz kun aguero
Kartki nie dostał bo to jest Liga Angielska
Dlatego nienawidzę ligi Hiszpańskiej, lekkie kopnięcie, lekkie popchnięcie i od razu sypią się kartki, aktorzy tarzają się na trawie a kibice mają swój burdel na kółkach. Ta liga nie ma nic z męskiej gry, a swoją drogą, moim zdaniem pepe sprawdziłby się w Premier League

kANks napisał/a:
Hassos niby czemu Barcolny ? Toż to CHELSEA grała z MAN CITY jak byś nie dowidział loga na stroju.
Wow Sherlocku, dzięki! Wnioskuję po tytule, większość kibiców Barcelony do dziś nie może wybaczyć Pepe, że złamał nogę Alvesowi

antek025 napisał/a:
Hassos szuka kolegi geja, by samotnie się tu nie czuć![]()
Za kibicami Barcelony nie przepadam

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie