Film dokumentalny, w którym Justin Lee Collins stara się spotkać ze wszystkimi żyjącymi członkami obsady Drużyny A. Napisów niestety brak.
[ Komentarz dodany przez: P@N K@C: 2012-09-19, 11:47 ]
wrzuć sobie resztę w komentarze
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-09-19, 13:35
a co z BA Baracus ?
gdzie reszta ?
konto usunięte
2012-09-19, 14:04
Na YT macie w HD, nie tylko Drużynę A
Reszta: I jest B. A. Baracus
Dawno nie oglądałem dokumentu, który by mnie tak wkręcił i przywoływał tak cudne wspomnienia. Łezka się w oku kręci, a gdy pojawił się Mr. T morda sama się ucieszyła.
Baracusa odrazu poznalem ;p
Pamietam ile czekalem na ten serial, kazdego dnia czlowiek myslal co nowego bedzie

zajebiste wspomnienia!
"Napisów niestety brak" - dlaczego niestety? Dla tego, kto się nie uczył będzie to najlepsza kara i może skłoni go to do nauki, bo co jak co, ale angielski nie jest już językiem obcym.
konto usunięte
2012-09-19, 22:01
konto usunięte
2012-09-19, 23:06
Akurat Dwight nie narzeka na brak ról. Stworzył całkiem ciekawą postać w Star Treku która urosła do miana kultowej. A i dzięki rewelacyjnie wyszkolonemu głosowi często i gęsto czyta teksty. Całkiem niezłą ma karierę.
en.wikipedia.org/wiki/Dwight_Schultz
konto usunięte
2012-09-20, 0:08
Ten co grał Buźkę to leci chyba na Xanaxie i bourbonie 24h na dobe
konto usunięte
2012-09-20, 1:26
Dokument o Drużynie A, bluzka PF - leci piwo