👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Za pierwszym razem się udało: najpierw nagrali gościa na pierwszym planie, potem tego na drugim, a na końcu zmontowali wszystko w jedną całość.

Zwróćcie uwage ile piłek lezy na trawniku na drugim planie. Właśnie tyle potrzebowali aby im się wreszcie udało

Oglądam to i oglądam ... nie dość że piłki im się nie kończą to jeszcze trafia za każdym razem > FAKE !

Głos eksperta :
Trajektoria lotu piłeczki w sposób wyraźny buduje nam podwaliny do oparcia się o tezę twierdzącą że nagranie zostało spreparowane przez osoby trzecie w celu wprawienia postronnych w stan osłupienia.
Trajektoria lotu piłeczki w sposób wyraźny buduje nam podwaliny do oparcia się o tezę twierdzącą że nagranie zostało spreparowane przez osoby trzecie w celu wprawienia postronnych w stan osłupienia.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie