Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I tak nie zmądrzeje. Takie coś powinno być utylizowane. Szkoda zatruwać planete takimi zwierzętami.
xMichaUx napisał/a:
Jak to coś? Stare j🤬e naćpane k🤬isko.
całą noc ćpało i pracowało, a alfons śmieszek nagrywa i pyta się jeszcze ''ło rapynd ''... zgrywus czarnawy (na bank) p🤬lony

Samo się skuło, samo się ogłuszy... Ale samo się nie wyr🤬a. Kamerzysta już czyha na łatwą zdobycz.

xMichaUx napisał/a:
Jak to coś? Stare j🤬e naćpane k🤬isko.
Miło nam Cię pozanć