Dżepetto napisał/a:
Fejk, tam była podłożona bomba i tyle.
No, taka złożona z 40 pączków. Bomba kaloryczna.
mw23ja napisał/a:
Idę ścieżką na parking a wrony z drzew spadają po piorunku
Na przedostatnim zdjęciu jest najdziwniejsza wrona jaką widziałem. Na Podlasiu zwykle rzeczy nie dzieją się zbyt często.
baronturbina napisał/a:
Na przedostatnim zdjęciu jest najdziwniejsza wrona jaką widziałem. Na Podlasiu zwykle rzeczy nie dzieją się zbyt często.
No albonos
mw23ja napisał/a:
No albonos
Kaźmisz tosz to jezd przeca golomp zwykły!
@mw23ja: Ten na przedostatnim zdjęciu to raczej grzywacz wnioskując po białych lamówkach na skrzydłach. Z ciekawostek to grzywacze są największymi gołębiami w Polsce.
@ZamiastLiściKomuniści: no jak już chcemy być perfecto to te czarne to były gawrony i pewnie są pod ochroną a jak się spotka 3 martwe w kupie to trzeba sanepid powiadomić. Istota wydarzenia to jednak okoliczność że pod tym drzewem (dąb szypułkowy) stałem 2 minuty przed piorunkiem...
Zabrałeś? Ja bym wziął przynajmniej gołębia.
Dawno nie jadłem nawet zwykłej kuropatwy...
Dawno nie jadłem nawet zwykłej kuropatwy...
CZY na przyszłość po piorunie można głębia na. Rosół zwinąć z ulicy czy też te latające szczury dla kota się nawet nie nadają
[ Dodano 2024-07-07, 14:45 ]
@smc: właśnie pani psycholog mnie wtedy prostowała mentalne i nawrócony jak po konfesjonale nie wpadłem nawet na pomysł żeby zawinąć w kieszeń
[ Dodano 2024-07-07, 14:45 ]
@smc: właśnie pani psycholog mnie wtedy prostowała mentalne i nawrócony jak po konfesjonale nie wpadłem nawet na pomysł żeby zawinąć w kieszeń
mw23ja napisał/a:
@: no jak już chcemy być perfecto to te czarne to były gawrony i pewnie są pod ochroną a jak się spotka 3 martwe w kupie to trzeba sanepid powiadomić. Istota wydarzenia to jednak okoliczność że pod tym drzewem (dąb szypułkowy) stałem 2 minuty przed piorunkiem...
A żeby było jeszcze dokładniej to ten na ostatnim zdjęciu to miał Darek na imię. Urodzony w 2023. Nie ukończył podstawówki.
baronturbina napisał/a:
A żeby było jeszcze dokładniej to ten na ostatnim zdjęciu to miał Darek na imię. Urodzony w 2023. Nie ukończył podstawówki.
Cześć jego pamięci
baronturbina napisał/a:
To w ogóle nie są wrony,tylko kruki i gołąb!Wrony są szare z czarnymi dodatkami!Szkoda ptaków..💔