👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wielki rzeczy. W Niemczech też to widziałem. W doskonały sposób spowalnia ruch.
Jak dla mnie zajebista sprawa.
Automatyczny system eksterminacji pijanych kierowców.
PIWO LECI!
Automatyczny system eksterminacji pijanych kierowców.
PIWO LECI!

pewnie nie zetna bo w karmniku zadomowil sie jakis chroniony gatunek obsranca

"Drzewo w jezdni" - takie znaki to chyba tylko na zamówienie?

nie zetną drzewa bo tam jakaś budka dla ptaków powieszona ;d.kler jest bóstwem na wsiach

Nie ścięli tego drzewa, bo to pomnik przyrody, debile. Zadziwiające, jak wy potraficie we wszystko wmieszać katolicyzm
A przy okazji to taki naturalny, lepiej działający sposób niż próg zwalniający.

A przy okazji to taki naturalny, lepiej działający sposób niż próg zwalniający.
kapela napisał/a:
Jesienny wyjazd do Zwierzyńca i zaobserwowana "niespodzianka"...
Niespodzianka? To tak nagle wyrosło?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie