podpis użytkownika
-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
podpis użytkownika
-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?A to jakaś forma nowoczesnego hamaku na 1 zdjęciu??
![]()
podpis użytkownika
-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?U mnie kabina prysznicowa była większa i ładniejsza, ale dzieliłam ją z 11 wiecznie pijanymi facetami. ^__^'
Też mógłbym ponarzekać. Mam grzyb na ścianie, grzejniki są ustawione w idiotycznych miejscach, pod wykłądziną mam jakąś... dużą płytkę, wystającą na 2 cm, w łazience spadzisty dach, też grzyb... Anglicy nie umieją nawet mieszkania zaprojektować.
podpis użytkownika
podpis użytkownika
Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htmto maja byc zle warunki mieszkaniowe??? bylam zmuszona mieszkac w gorszych. grzyb w kabinie pokrywal praktycznie cale kafelki, myszy biegaly po pokoju, nawet w ciagu dnia a po wykladzinie brzydzilam sie chodzic boso, wiec nie uzalaj sie nad soba!
podpis użytkownika
-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?cos chyba przez te fotki chcialas powiedziec. jak dla mnie, ani zabawne, ani szokujace :/