👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Co paniusia nie mogla sie skupic na imprezach w takich warunkach...?
luki24 napisał/a:
MsScarlettlove, tonieja jest kobitką
![]()
dziękuję w imieniu mojej płci za to wyjaśnienie

a co do okropności to różnie bywało.. raz lepiej raz gorzej. to grzyba zamalowali, to kibel ktoś sponiewierał po imprezie - życie (studenckie)

na szczęście w pokojach zawsze jako takie warunki godne zamieszkania miałam/mam, nie licząc braku miejsca na cokolwiek więcej niż minimum potrzebne do pomieszczenia się.
75% ludzi na świecie nie ma ciepłego łóżka, śniadania i wygód typu: nauka, rozrywka, kultura. Nie widzę więc w starej budzie powodu do narzekania.

Też mógłbym ponarzekać. Mam grzyb na ścianie, grzejniki są ustawione w idiotycznych miejscach, pod wykłądziną mam jakąś... dużą płytkę, wystającą na 2 cm, w łazience spadzisty dach, też grzyb... Anglicy nie umieją nawet mieszkania zaprojektować.

Dobrze że mam DS7 w Sopocie:p Już od poniedziałku znowu będę mieć czyściutko.

Baalp napisał/a:
widzialem gorsze pokoje w akademkiach w Łodzi, nie narzekaj
![]()
Potwierdzam

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie