👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekawe, efekt wykorzystania bariery paralaksy. W przenośnych sprzętach (konsole, telefony) używa się tego samego do tworzenia obrazu 3D, jeden obraz dla każdego z oczu. tutaj jeden obraz dla każdego widza. Na żywo takie coś widziałem w land roverze nowym.

K🤬a na reszcie ja będę mógł spokojnie oglądać mecz a stara ( żona ) , zj🤬e seriale na jednym TV !

Fajnie w pracy na jednej stronie można oglądać redtube a na drugiej edytować dokument w wordzie. :]
ta technologia już nie jest taka najnowsza... kitajce już dawno o tym trąbili tylko mieli problem jak rozwiązać problem z dźwiękiem
...swoją drogą ciekawe co wykombinowali

łysa_pała napisał/a:
Myślicie, że da się kupić cos takiego do Golfa 3?
Myślę że tak ale żeby to kupić musisz sprzedać Golfa

Rozwiązanie pokazane już ponad rok temu w S klasie
komendy gps i inne bajery dla kierowcy idą na głośniki a dla pasażera są słuchawki bluetooth
Skarbnica wiedzy nie potrzebnej

landryn8 napisał/a:
Fajnie w pracy na jednej stronie można oglądać redtube a na drugiej edytować dokument w wordzie. :]
Gibałbyś się jak p🤬lony rezus na tym krześle.

fajna i przydatna sprawa
a teraz popatrzmy ilu ludzi mamy na sodolu i z jaką wiedzą więc teraz proponuje założyć nową partie o nazwie sadol też polak i przeprowadzić rewolucje
by żyło nam sadolom lepiej ;p

@up no dokładnie ale na sadisticu wszystko co ma 4 lata jest nowością ;p
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie