Mnie rozśmieszyło
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2025-12-08, 18:26
Przecież to zrzynka z angielskich filmików stworzonych przez BBC. Nawet dialogi zachowują ten sam sens.
youtube.com/watch?v=xaPepCVepCg
youtube.com/watch?v=xaPepCVepCg
Czy Wy nic nie macie z rana do roboty, tylko czepiacie się słówka, gdzie zrobił błąd w postaci dodatkowej litery?
Męczące jest już patrzenie na ludzi, którym wiecznie coś nie pasuje. Chłopak wstawia zabawny film, mnie on śmieszy i go nigdy nie widziałem, a stado baranów (bo tak wypada ich nazwać) próbuje zabłysnąć atakując go.
@SSMAN_MEGADETH - a idiotą musisz być Ty. Nie mów tak o kimś, kogo nie znasz, bo się możesz przejechać.
A Tobie założycielu tematu dziękuję za poprawienie humoru z rana. Zasługuje na piwo.
Męczące jest już patrzenie na ludzi, którym wiecznie coś nie pasuje. Chłopak wstawia zabawny film, mnie on śmieszy i go nigdy nie widziałem, a stado baranów (bo tak wypada ich nazwać) próbuje zabłysnąć atakując go.
@SSMAN_MEGADETH - a idiotą musisz być Ty. Nie mów tak o kimś, kogo nie znasz, bo się możesz przejechać.
A Tobie założycielu tematu dziękuję za poprawienie humoru z rana. Zasługuje na piwo.
"O, to było mocne. Muszę się na chwilę położyć" Tu się zaśmiałem w głos :]
@fetus czy jak ci tam, to jest błąd pokroju "komplikacja wypadków ze stycznia".
ktos by mogł mi wyciac kawalek z tym swistakiem jak wola adama bo ide dzisiaj na urodziny kumplowi bym podeslal bym byl wdzieczny
Dokładnie, angielskie wersja jest dużo lepsza. Tutaj ktoś na końcu walnął marną reklamę swojej strony...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie