Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Dubstep guns.
Skatedog • 2013-02-09, 12:38
Fanowski filmik grupy corridorDigital, wyprzedza "profesjonalne" polskie produkcję o 100 lat. Nawet przeciwnikom dubstepu może się spodobać.

podpis użytkownika

This is not a reaction against a negative world. It's a response to a negative world.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-02-09, 12:57
k🤬a jaaki ? 0_o
Zgłoś
l_witek 2013-02-09, 13:14 12
Skatedog napisał/a:

Fanowski filmik grupy corridorDigital, wyprzedza "profesjonalne" polskie produkcję o 100 lat. Nawet przeciwnikom dubstepu może się spodobać.

Nie nie morze się podobać k🤬a bo to nie muzyka. Sa to dźwięki które chciały być muzyka.
Większość gatunków muzycznych ma swoja subkulturę która ma swój styl bycia i ubierania.
Kiedy ktoś mówi jakiej muzyki słucha dzięki stereotypom możemy sobie wyobrazić mniej więcej jak on wygląda.
Idąc dalej tym tropem dubstep jest jak małe romskie (cygańskie przyp. dla gimbusów) dziecko z rozszczepem wargi i zespołem downa.

podpis użytkownika

Półgłówek jest Mędrcem wśród idiotów
Zgłoś
Solho 2013-02-09, 13:28 3
Tutaj idealnie widać co ta muzyka robi z człowiekiem.
Zgłoś
maXikinght 2013-02-09, 13:45
jest focus jest piwo
Zgłoś
Konto usunięte 2013-02-09, 14:38 15
@ l_witek - chyba sam z gimbazy jeszcze nie wyszedłeś skoro piszesz moRZe, na siłe próbujesz być zabawny ale Ci nie wyszlo
Zgłoś
Konto usunięte 2013-02-09, 16:03
@I_witek

Autor tematu założył go po to żebyś mógł jarać się filmikiem a nie hejtować styl muzyki który nie wpada Ci w ucho. Ale co ja tam mogę się znać , Ty pewnie jesteś wychowany przez kumpli i słuchasz HH którym to totalnie nie można dotrzeć do ludzi.
Zgłoś
Gogul 2013-02-09, 17:11
zjabana bajka. tyle ode mnie.
Zgłoś
xqwzts 2013-02-10, 13:38
Ja nie jestem przeciwnikiem dubstepu. CO nie zmienia faktu ze c🤬jowy filmik
Zgłoś
Konto usunięte 2013-02-10, 13:46 2
a widziałeś Ty w ogóle profesjonalne polskie produkcje?

@l_witek

"morze(sz)" sobie wziąć słownik ortograficzny.
Zgłoś
KrnabrnyKrab 2013-02-10, 14:09
polskie produkcje sa 50 lat za murzynami......

podpis użytkownika

Wszyscy umrzecie.
Zgłoś
Proxably 2013-02-10, 14:22
fan, nie fan, lubi nie lubi, podoba nie podoba - dubstep to dubstep j🤬e gówno i temu czemuś na Sadisticu:
D-Z-I-Ę-K-U-J-E-M-Y.

wyp🤬alać z gównem.
Konto usunięte 2013-02-10, 15:08 3
To ja się tak k🤬a zastanawiam, jaki gatunek muzyki jest odpowiedni na Sadistic ? Poza tym przez większość ludzi którzy tak strasznie nienawidzą Dubstepu nawet go nie rozróżniają w pośród innych gatunków pochodzących od d'n'b. Kiedyś była nagonka na klasyczne Techno, potem na wszystko co z niego wyszło. Teraz przyj🤬i się do dubstepu. A najśmieszniejsze jest to że jak w tle leci jakiś Rock, Metal, Punk i inne darcie mordy to Ci którzy słuchają muzyki elektronicznej nic nie mówią. No bo przecież jak ja czegoś nie lubię i mi nie pasuje muzyka to muszę napisać że c🤬jowa i żeby wyp🤬alać z takim materiałem... Do czego ten j🤬y świat zmierza :/
Zgłoś
rymekfr 2013-02-10, 15:15
nie ma to jak pisk opon przy hamowaniu w piachu...
Zgłoś
chizhovskiy 2013-02-10, 15:15
@up śmieszny jesteś... na rock, metal, etc. leci zawsze w C🤬J większy hejt niż na dubstep. Słuchającemu dubstepu zwykle mówi się: "nie znasz się na muzyce" a słuchającemu metalu? "Ty p🤬lony brudasie i satanisto"
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie