Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Dubstep na żywo
Konto usunięte • 2011-10-21, 15:59
Niestety brak krwi

Skrillex - Scary Monsters And Nice Sprites w wykonaniu Pinn Panelle
Zgłoś
guru1989 2011-10-23, 10:50 2
1r0n napisał/a:

Nie czaję tej mody na Skrillexa. Wiertara na wiertarze z jakimiś cymbałkami.

Bo widzisz - Skrillex to nie dubstep. Sonny nigdy nie powiedział w żadnym wywiadzie, że tworzy dubstep, bo rzeczywiście tak nie jest. Prawdziwy dubstep to ten sprzed paru lat prosto z WB - Caspa, Rusko, Benga itd., wywodzący się bezpośrednio z dub'u (140 bpm). Wsłuchaj się uważnie w rytm - mam na myśli werbel i stopę. Nieźle nap🤬la, prawda? Aż się siatkówka od oka odkleja. A w dubstepie 'oryginalnym' klasyczne 4/4 (stopa na 1, werbel na 3) albo 2/4 (werbel 2 i 4, stopa pomiędzy 3 i 4). Wychodzi z tego spokojny beat dla odróżnienia od muzyki house i jej podgatunków, jak np. electro-house, który gra właśnie Skrillex.

Dla zainteresowanych tematem 'nie-haterów', tylko dociekliwych muzycznie ludzi - posłuchajcie sobie trochę drumstepu czy chillstepu. Dubstep to nie tylko zabawa przesterami i łamanie linii basu. Z góry przekreślać ten gatunek to jak oceniać cycki po wyglądzie stanika. Miłego dnia, sadyści i sadystki!
Zgłoś
Konto usunięte 2011-10-23, 12:35
Aexalven napisał/a:

Nie p🤬l synek, bo słuchanie takiego pierdzenia nagranego na komputerze nie ma nic wspólnego ze słuchaniem muzyki. Już prędzej powiem, że trvv norweski black metal ma więcej wspólnego z muzyką niż jakiś c🤬jstep.

Filmik strasznie c🤬jowy. Banda pedałów grających jakiś pedalski kawałek.

Nie skomentuję tego ups już to zrobiłem jednocześnie rzucając na ciebie pogardę.
Zgłoś
Kriski 2011-10-23, 13:02
marcincore napisał/a:

Up!
Tak! Bo teraz wszyscy tego gówna słuchają!

Ja nie robię sobie tej krzywdy .
Zgłoś
Konto usunięte 2011-10-23, 14:41
Aexalven napisał/a:

Ja rzucam pogarde na twoją muzykę, matkę i dziewczynę. Przy okazji podkreślając ponownie, że ten filmik jak i cała taka "muzyka" jest do dupy.

Cóż wiek nie zawsze oznacza inteligencje . Poco gimbusy ustawiają sobie tak wysoko poprzeczkę ustawiając sobie 23 lata na profilu
Zgłoś
Majsteriusz 2011-10-23, 18:55
P🤬licie hipolicie, efekt zaiste ciekawy ale kawalek mi nie podchodzi przez te klawiszowe pipczenia.

podpis użytkownika

NIE znasz mnie, NIE chcesz mnie znać, ja najprawdopodobniej NIE chcę znać ciebie... Ale daj na bułkę...
Zgłoś
Konto usunięte 2011-10-23, 21:13
Nie dam się strollować ;d
Zgłoś
Phallucifer 2011-10-24, 2:05
nudne to , mowiac szczerze

podpis użytkownika

Chciałbym rozeznać się w sobie, póki nie będzie za późno.
Zgłoś
~PowerBoBass 2011-10-24, 15:22
Szejdziur napisał/a:

Co do muzyki to słuchajcie czego chcecie, nie moje małpy nie moje zoo, ale błagam z tekstami "zagraj lepiej" sobie odpuście bo ze sprzetem za minimum 50 tysięcy nie ma większego problemu dostać taki efekt.

Kup sobie sprzęt nawet za 100 tysięcy obojętnie czego i zagraj lepiej.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-10-25, 0:00
Bobasse napisał/a:

Kup sobie sprzęt nawet za 100 tysięcy obojętnie czego i zagraj lepiej.

Ty mi kup.
Zgłoś
Razer_GT 2011-10-25, 20:20
SuzzOwnage napisał/a:

O ile wiem to jest jakiś sensor zaraz ci podam dokładną nazwę

edit:znalazłem "Soundblox Pro Bass Envelope Filter"

bądź fajny i wytłumacz mi jak to działa...
Zgłoś
~PowerBoBass 2011-10-25, 20:33
Cytat:

Ty mi kup.

Ja mogę Ci go sprzedać
Zgłoś
omgwtflol 2011-11-17, 23:16
>Skrillex
>dubstep

podpis użytkownika

twój stary wali mi konia gównem
Zgłoś