👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

marcincore napisał/a:
Up!
Tak! Bo teraz wszyscy tego gówna słuchają!
Ja nie robię sobie tej krzywdy .

Aexalven napisał/a:
Ja rzucam pogarde na twoją muzykę, matkę i dziewczynę. Przy okazji podkreślając ponownie, że ten filmik jak i cała taka "muzyka" jest do dupy.
Cóż wiek nie zawsze oznacza inteligencje

Bobasse napisał/a:
Kup sobie sprzęt nawet za 100 tysięcy obojętnie czego i zagraj lepiej.![]()
Ty mi kup.
SuzzOwnage napisał/a:
O ile wiem to jest jakiś sensor zaraz ci podam dokładną nazwę
![]()
edit:znalazłem "Soundblox Pro Bass Envelope Filter"
bądź fajny i wytłumacz mi jak to działa...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie