👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

DeadGirl napisał/a:
wow całkiem fajne!
Że Windows on Windows, nakładka na 64-bitowe systemy operacyjne Microsoft Windows, umożliwiająca ur🤬amianie 32-bitowych aplikacji w środowisku 64-bitowym?

Cytat:
Przykro mi ,że nie trafiłem w twój gust muzyczny
ja tu nie słyszę żadnej muzyki, bo tego "czegoś" muzyką nazwać się nie da...

W mojej kolekcji mam wiekszosc numerow katalogowych z tresora , transmatu , conga natty , renegade hardware , hospital , defected . Te wytwornie reprezentuja muzyke taneczna , podobnie jak wiele innycdh . Dubstep to muzyka tworzona przez spoleczne doly w uk . Chavs sie na nich mowi . Czyli brawo - jarasz sie odmuzdzona muzyka dla dresiarzy . Dzieki Jasonowi z 16 bit mam bana w royal hotel w southend , za zlisciowanie go i straszenie ze urwe mu glowe . Takie to kozaki sa .
Pedalskie rzezenie .
Pedalskie rzezenie .
Słodki jezu :O Oni są zajebiści.
Krata browca nie tyle dla tego kto to wrzucił, tylko dla nich!
Krata browca nie tyle dla tego kto to wrzucił, tylko dla nich!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie