👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nie chodzi tutaj o samą muzykę ,chodzi mi tutaj głównie o wykonanie....ludzie ogarnijcie się i zobaczcie jak oni to robią, popatrzcie na zgranie zespołu nie zauważyłem żadnego błędy ze strony gitarzysty, klawiszowca lub perkusisty miejscami nawet była improwizacja ,która dodała smaczku. Więc nie srajcie mi tutaj o typ muzyki tylko patrzcie na jej wykonanie i zobaczcie ile pracy musiał włożyć zespół ,żeby to wszystko skonstruować ,żeby wszystko było dokręcone na ostatnią śrubkę. Tyle z mojej strony napinacze ^^

Nie wiem nie grałem w zespole,nie wiem jak to przebiega. Gram tylko sam może w przyszłości coś ogarnę ale w tej chwili nie ma ludzi
. Wracając do tematu ,myślę że wykonanie takiego czegoś to jest sztuka
,szczególnie te wszystkie gadżety które oni tam posiadają i jak się z nimi obchodzą. Jak dla mnie to jest sztuka
. Sam skirllex jest beznadziejny ,przepraszam jeżeli kogoś uraziłem. Wrzucając temat chciałem tylko pokazać jak zespół może stworzyć dubstep i tyle....

anionimek napisał/a:
sama gram w zespole metalowym, i z mojej strony nie widzę w tym nic nadzwyczajnego, nie takie rzeczy się grało
Czekam na coś lepszego, jestem niezmiernie ciekaw Waszej twórczości

O ile wiem to jest jakiś sensor zaraz ci podam dokładną nazwę
edit:znalazłem "Soundblox Pro Bass Envelope Filter"

edit:znalazłem "Soundblox Pro Bass Envelope Filter"
SuzzOwnage napisał/a:
Niestety brak krwi
![]()
Skrillex - Scary Monsters And Nice Sprites w wykonaniu Pinn Panelle![]()

co basista ma na kciuku? To że jest tam diodka LED to widzę ale jak to działa że moduluje dźwięk? :o

JA lubie r🤬ac w dupe shemale , ale nie zmuszam nikogo do ogladania moich ulubionych filmikow . Dubstep i jason step . Muzyka dla pedalow . Papa
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie