Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Dubstep
Konto usunięte • 2012-08-06, 14:43
Mniej więcej tak to widzę
Zgłoś
CarolOtyła 2012-08-06, 15:11 233
hahaha miazga

c🤬j w dupe skrillexowi
Zgłoś
Konto usunięte 2012-08-06, 15:34 9
Tak bardzo przezajebiste!!!
Zgłoś
Konto usunięte 2012-08-06, 15:35 2
Czekam na następny odcinek pt "Jak widzę Disco Polo" ;d
Zgłoś
Wikmndfm 2012-08-06, 15:41 1
Rozumiem, że chodziło ci o brostep tylko masz drobne problemy z rozróżnianiem dźwięków.

podpis użytkownika

☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻
Zgłoś
Konto usunięte 2012-08-06, 15:43 26
dubstep czy brostep - jeden c🤬j
Zgłoś
Schabik 2012-08-06, 15:46 4
nie jeden c🤬j. dubstep wywodzi się z garaży, a brostep to pierdzenie żeby ludzie "eargasmu" dostawali
Zgłoś
Nerfpl 2012-08-06, 15:50 3
salmonellas napisał/a:

Mniej więcej tak to widzę

Widzisz dźwięki? A u lekarza byłeś?
Zgłoś
Wikmndfm 2012-08-06, 15:50 12
mare30ks napisał/a:

dubstep czy brostep - jeden c🤬j

Tak samo jak mieć c🤬ja w ustach a wkładać c🤬ja do ust( komuś).

podpis użytkownika

☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻
Zgłoś
VanHelsing 2012-08-06, 16:03 10
Ja się pytam na c🤬j ten hejt?
Słucham wszystkich gatunków muzycznych, od muzyki klasycznej po electro i właśnie dubstep. Skrillexa nie powinno się brać jako przykład bo on robi odłam.
Nie mogę słuchać Smooth Jazz'u a jakoś im w komentarzach pod muzyką nie hejtuje...
Zgłoś
1408 2012-08-06, 16:04 18
Nerfpl napisał/a:

Widzisz dźwięki? A u lekarza byłeś?

Synestezja - tego raczej się nie leczy, bo to całkiem fajne jest.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-08-06, 16:26 14
VanHelsingPL napisał/a:

Ja się pytam na c🤬j ten hejt?
Słucham wszystkich gatunków muzycznych, od muzyki klasycznej po electro i właśnie dubstep. Skrillexa nie powinno się brać jako przykład bo on robi odłam.
Nie mogę słuchać Smooth Jazz'u a jakoś im w komentarzach pod muzyką nie hejtuje...

Dubstep, rock, elektro, techno to muzyka "powszechna" i trzeba się liczyć z tym, że jakieś młode zbuntowane mośki będą się przepychać między sobą.

Do muzyki klasycznej, jazzu, folku itd. trzeba być na pewnym etapie dojrzałości, dlatego nie ma tam tyle "hejtu" i nie ma wojen między zwolennikami jednej a drugiej, a jak są to odbywają się kulturalnie i na innym poziomie.

Takie jest moje zdanie i przemyślenia.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-08-06, 16:29
Dobre fh🤬j! piwko
Zgłoś
Konto usunięte 2012-08-06, 16:40 2
Jeśli chodzi o Skrillexa to rzeczywiście - nic dodać, nic ująć, cała jego "muzyka" na tym polega.
Jednak jest wielu producentów którzy robią fajny dubstep który w sam raz nadaje się na zaje*istą imprezę (BTW polećcie kiedyś na jakąś fajną imprezę dubstepową i sprawdźcie jak fajnie i żywo bawią się tam ludzie - ciekawe ilu z Was by do nich dołączyło i zmieniło zdanie nt dubstepu.
Ale, tak jak mówiłem, jeśli dubstep to dla Was tyko ten żałosny Skrillex to nie poznaliście jeszcze prawdziwej mocy tej muzyki
Zgłoś
VanHelsing 2012-08-06, 16:40 1
michji napisał/a:

Dubstep, rock, elektro, techno to muzyka "powszechna" i trzeba się liczyć z tym, że jakieś młode zbuntowane mośki będą się przepychać między sobą.

Do muzyki klasycznej, jazzu, folku itd. trzeba być na pewnym etapie dojrzałości, dlatego nie ma tam tyle "hejtu" i nie ma wojen między zwolennikami jednej a drugiej, a jak są to odbywają się kulturalnie i na innym poziomie.

Takie jest moje zdanie i przemyślenia.

W sumie racja. Ci co ubliżają słuchaczom dubstep'u zapewne słuchają jakiegoś nierytmicznego techno i udają znawców muzyki

Muzyka nie powinna dzielić ale łączyć jak pieśni wojenne itp. Weźmy na to The Sound of Silence - Simon & Garfunkel szkoda że coraz mniej ludzi potrafi docenić taki utwór.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie