👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dla zainteresowanych
NERO- Welcome realiti (Exclusive Album Mix)
dla zainteresowanych
Nero - Welcome Reality (Exclusive Album Mix)
dla zainteresowanych
NERO- Welcome realiti (Exclusive Album Mix)
dla zainteresowanych
dla zainteresowanych
zuberos napisał/a:
cały kawałek to Nero-Innocence.Jeśli nie chce wam sie słuchać polecam puścić sobie od 3:30:)
no właśnie nie, cały kawałek to połączenie ich albumu "Welcome Reality" O___o

fantomasik napisał/a:
Ale musi Cię boleć, że ktoś coś mądrzejszego potrafi napisać od Ciebie. Pamiętaj!! Myślenie i wypowiadanie własnych poglądów nie boli!! A jak boli to polecam środek przeciwbólowy PanAdolf;] Ż__om pomagał
![]()
To co napisałeś nie było "mądre". Takie coś wie każdy, kto używa internetu dłużej niż miesiąc. O gustach się nie rozmawia, szczególnie nie z nieznajomymi. Głównie dlatego, że zawsze się znajdzie jakiś idiota, który pójdzie o krok za daleko i będzie chciał robić wszystkim wjazd na chatę, tylko dlatego, że ludzie piszą lewą ręką a nie prawą.
"wypowiadanie własnych poglądów nie boli"? To, że ktoś nie lubi dubstepu/metalu/klasycznej i wypowiada swoją opinię na ten temat to ich prawo i to właśnie Ciebie boli. Boli cię to, że nie zmienisz ich zdania do danej rzeczy choćby nie wiem co. Jeśli wstawisz temat propagujący politykę PiSu to spodziewaj się wielkiego burdelu w komentarzach bo wpadną POwcy (i na odwrót). Tak zawsze było, jest i będzie, a ubolewanie nad tym niczego nie zmieni, tylko sprawia że, wyglądasz jak ciota. Więc jeśli nie chcesz mieć burdelu w komentarzach, nie wstawiaj niczego o tematyce gdzie podział stron jest bliski 1:1.
Ktoś powiedział, że twój komentarz był typowo pod publikę. Nawet się nie bronisz tylko robisz próbę żartu z oklepanego tematu Ż__ów i Hitlera.
Na sadistic.pl.
ALE Z CIEBIE SADOL ;];];];];];];];];

wcale nie pod publikę
wszystko spoko ale nie słyszę tutaj dubstepu o_O w sumie to dobrze ale nadal nie wiem co ten utwór ma wspólnego z dubstepem.
a niektórzy przeczytają w temacie "dubstep" i leci hejt nie oglądając filmiku.
i chciałbym dodać, że utwór pasowałby do jakiegoś soundtracka ale nigdy nie pomyślałbym, że jest tu jakiś dubstep
a niektórzy przeczytają w temacie "dubstep" i leci hejt nie oglądając filmiku.
i chciałbym dodać, że utwór pasowałby do jakiegoś soundtracka ale nigdy nie pomyślałbym, że jest tu jakiś dubstep
Każdy słucha co lubi ale dubstep powinien być zakazany jakąś ustawą międzynarodową, bo to nie jest już muzyka...

up
Masz downa:)poco miał bym się wysilać?spodobał mi się filmik więc go wrzuciłem a reszta informacji na temat tego połączenia jak również brak rozeznania jest spowodowany tym że gówno mnie to obchodzi. Wrzucając tu filmik nie muszę od razu wstawić wszystkich informacji na temat filmiku jak również nie muszę być wielkim fanem i to wszystko wiedzieć.
Masz downa:)poco miał bym się wysilać?spodobał mi się filmik więc go wrzuciłem a reszta informacji na temat tego połączenia jak również brak rozeznania jest spowodowany tym że gówno mnie to obchodzi. Wrzucając tu filmik nie muszę od razu wstawić wszystkich informacji na temat filmiku jak również nie muszę być wielkim fanem i to wszystko wiedzieć.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie