👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

nie wiem co wy macie do Dupstepu, jedni lubia rocka, inni popa, kolejni rapa a jeszcze inni Dupstep no i co? jeden zacznie komentować Dupstepa negatywnie to za nim odrazu stado bachorów powtarzające to samo... ;/

cały kawałek to Nero-Innocence.Jeśli nie chce wam sie słuchać polecam puścić sobie od 3:30:)

Zna ktoś tytuł tego utworu ??
Jak zna to prosze o podanie ( to tak celem uprzedzenia textów w stylu , wiem ale nie powiem).
Jak zna to prosze o podanie ( to tak celem uprzedzenia textów w stylu , wiem ale nie powiem).
Wszystkie instrumenty są, ale nie widzę nigdzie wiertarki którą słychać w tle ???
Ja powtórzę raz jeszcze: muzyka elektroniczna wywodzi się od klasycznych kompozytorów, którzy po prostu stwierdzili że dotychczasowa forma się wyczerpała. Pierwsze wytwory elektroniczne (lata 50) są więc rewelacyjne, polecam każdemu posłuchać. Problem zaczął się gdy stworzono narzędzia dające możliwość niewykształconemu ćwierćinteligentowi "tworzyć muzykę". Dzięki temu mamy sporo gówna do przebrania, żeby wynaleźć perłę.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie