👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

W każdym gatunku muzyki da się znaleźć niezły utwór. Po za tym gdy dziadkowie słyszeli rock, mówili to naszym rodzicom, co hejterzy mówią o dubstepie (Z tego wynika, że się starzeję ;P).

Czy nikt w tym nie widzi ani odrobiny ironii i jajcarstwa że wszyscy spinają się na tą muzykę?
@jarekddz
DJ Fresh - Louder (Doctor P & Flux Pavilion Remix)
Chase & Status - Flashing Lights
Freestylers - Cracks (Flux Pavilion Remix)
Mt Eden Dubstep - Still Alive
DJ Fresh - Louder (Doctor P & Flux Pavilion Remix)
Chase & Status - Flashing Lights
Freestylers - Cracks (Flux Pavilion Remix)
Mt Eden Dubstep - Still Alive

jak miałem Commodore C64 to tak brzmiało wgrywanie gier... widać już magnetofony "znały" się na muzyce

ahaha ale mi sie z was smiac chce hejterzy
dubstep najlepiej smakuje po joincie
albo inaczej to joint smakuje lepiej przy dubstepie tyle w temacie !!

Lafirynda napisał/a:
Ty Lafirynda czy jak tam sie zwiesz powiedz mi jekiej Ty muzyki sluchasz jak juz tak oceniaszCzym rozni sie metalowiec od dubstepowca ? Niczym - oboje zostali wyrzezbieni w gownie .

Gdybyscie przezyli jedna z takich imprezek "Dub"to inaczej byscie tu wypisywali
pzdr

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie