Radzę zaznajomić się z takim słowem jak "tolerancja".
" A p🤬lisz pan, tolerancja!"
podpis użytkownika
Tonący w morzu absurdu…… sarkazmu się chwyta.

Dj Fresh - Gold Dust Flux Pavilion Remix, więcej z nazw nie kojarzę.Pozdro.
![]()
no i o to właśnie chodzi

Dubstepu słucham ponad półtora roku - wcześniej ten gatunek nie był taki komercyjny, tylko znalazły się osoby pokroju Skrillexa, które wyniosły ten gatunek wprost z UK. Tak, tam właśnie powstał ten gatunek, tak samo, jak drum'n'bass i inne elektryczne utwory. Jak Wam nie pasuje ten gatunek, to nawet o nim nie wspominajcie. Na gimbusów też nie ma co patrzeć, bo "zakochali" się w c🤬jowym remixie jakiegoś popowego utworu, co jest teraz w modzie. Większość z nich ma pustą głowę i nie wie nawet, co to jest dubstep: "wiesz co Paweł? Wczoraj posłuchałem Skrillexa, kocham go".
Tak tak - czekam na hejt :*

Przez tego typu wrzucane filmiki dubstep srogo traci na swojej reputacji. Istnieją setki rewelacyjnych dubstepowych kawałków, a wrzucane są co chwile jakieś gówna. Btw. Nie osądzajcie całego gatunku muzycznego na podstawie kilku-kilkunastu ostatnio wrzuconych całkowicie zj🤬ych utworów.
Poproszę chociaż 5 na pw

to że trafiłeś na c🤬jową imprezę to już Twój problem

@ styq
Dobra k🤬a, wrzucaj tu jakis dobry kawałek tego zj🤬ego dubstepu. Pokaż mi k🤬a jakiś dobry kawałek tu i teraz, podaj tytuł, bo p🤬lone bronienie tego gatunku muzyki jest dla mnie chore do tej pory. Pokaż mi i przekonaj mnie, że jednak się mylę. Czekam
Russian Lullaby - Butch Clancy dubstep
Don Diablo ft. Dragonette - Animale (Datsik Remix)
Mt Eden Dubstep - Sierra Leone
Ode to 2011 ver2 Massive Attack Paradise Circus Zeds Dead
no ale jak się słucha muzyki na głośnikach za 12.99 z tesco to nie dziwię się że dubstep jest c🤬jowy

Edit :
Jesterm dub stepowym laikiem, ale czy dubstepu (może nie semego gatunklu ale jakby ideologii szybkich głębokich basów) nie zapoczątkował Bonkers dizzie rascals?
![]()

właśnie przez takich jak ty Dubstep traci szacunek.
Polecam Wikipedia -> Dubstep

podryw c🤬jowy jak ta muzyka
Ciesz sie, ze na sadolu nie ma piw ujemnych, suko!

ps. oby więcej robili takich parodii

możecie się napinać zera zwisa to po mnie