Główna Poczekalnia (5) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 32 minuty temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
~tip.top 2011-12-19, 18:50 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-19, 18:51
styq napisał/a:

Dj Fresh - Gold Dust Flux Pavilion Remix, więcej z nazw nie kojarzę. Pozdro.

no i o to właśnie chodzi
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-19, 19:29
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-19, 19:50
Jesterm dub stepowym laikiem, ale czy dubstepu (może nie semego gatunklu ale jakby ideologii szybkich głębokich basów) nie zapoczątkował Bonkers dizzie rascals?
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-19, 20:07
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-19, 20:10
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-19, 21:42
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-20, 2:24
Swoje podałem inni dodali kto zaakceptuje tego się chwali.
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-20, 9:36
o gustach się nie dyskutuje.Sam osobiście uwielbiam Dubstep, średnio przepadam za metalem itp. co nie oznacza od razu ze mam mieszać jego fanów z gównem.

Edit :
Torquemada napisał/a:

Jesterm dub stepowym laikiem, ale czy dubstepu (może nie semego gatunklu ale jakby ideologii szybkich głębokich basów) nie zapoczątkował Bonkers dizzie rascals?

właśnie przez takich jak ty Dubstep traci szacunek.

Polecam Wikipedia -> Dubstep
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-20, 16:54
Jak komus nie pasuje DuBstep, to niech nie slucha i tyle a nie pyszczy i publikuje mentalnosc kmiota
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-20, 18:11
O gustach się nie dyskutuje, każdy kto posiada mózg doskonale to rozumie. A po użytkowniku Lafirynda widać że był robiony przez wełnianego kondoma.
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-20, 20:42 3
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-21, 3:42
ch*jowa muzyka jak i podryw o ile można nazwać to gatunkiem muzycznym ; )

ps. oby więcej robili takich parodii

możecie się napinać zera zwisa to po mnie
Zgłoś
cyssiek 2012-02-07, 21:18
a tak naprawdę to wrzuce swoje trzy grosze.

Dubstep fajnie elo super wub wub yom yom

ale prawdziwy dubstep to jest coś mega innego niż to co prezentuje Cookie Monsta etc
Radikal guru - Strong Dub
Digital Mystikz - Earth a Run Red
Polecam posłuchać
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem