📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jeżeli ktoś wierzy w zło i dobro to w duchy też wierzy, bo są nierozłącznym elementem wiary.
Ojtam ojtam od razu duch. Jakiś angol ma grypę i temu taki "niewyraźny". Angole nie mają rutinoscorbin
tam wszystkie choroby leczą paracetamolem.

@drv
A udowodnij że nie ma! Będę miał tyle samo dowodów na istnienie co ty na nieistnienie ;p
Równie dobrze można negować ciemną materię ;p
A udowodnij że nie ma! Będę miał tyle samo dowodów na istnienie co ty na nieistnienie ;p
Równie dobrze można negować ciemną materię ;p
Nałożony obraz na obraz nawet przed wyjściem tego kolesia widać jak coś się przebija.

Daje piwo, bo lubię potem czytać komentarze pod takimi rzeczami

jasne..przeszedł przez drzwi ale na jeden stopień w dół musiał depnąć hehe
Ch*j a nie duch, też sobie takie coś mogę zrobić.
Wystarczy nagrać osobę na green screenie i potem to nałożyć na drugi film.
Wystarczy nagrać osobę na green screenie i potem to nałożyć na drugi film.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie