pakicito napisał/a:
mam nadzieję, że będzie ban, k🤬a, za taką postawę
Niestety donek nie ma chyba tutaj konta

Do tej foty Angie pasuje podpis: Three invisible dicks.
na żadnym meczu Polski nie był ta? Niemcy wygrywają dzięki turasom i Polakom? Ale to Niemcy nauczyli ich grać od małego więc nie wiem do czego tu sie przyp🤬alać. Te wasze niezależne media już wam tak nasrały do łbów niestety. Jak dzieci k🤬a no jak dzieci;/
podpis użytkownika
Htysz!
Masterof napisał/a:
Niestety donek nie ma chyba tutaj konta![]()
Jakby miał to połowa użyszkodników siedziałaby w pierdlu, kilku "popełniłoby samobójstwa" i na dodatek jeszcze cenzura jak w TVN i przekłamania jak w GW
Oj tam, oj tam. Nie p🤬lcie, że nie było Tuska na żadnym meczu Polski - był na spotkaniu z Rosją, a że nie było go widać to tylko dlatego, że zamiast próżnej rozrywce poświęcił się sprawom najwyższej wagi państwowej (podobno chodziło o jakieś ciągnięcie rur z Rosji).
@BongMan
Ty mecz widziałeś w ogóle wczoraj? Bo coś ci się poj🤬o, skoro piszesz, że grają strasznie brzydko. Taa, rzeczywiście mało efektowne bramki.
Ty mecz widziałeś w ogóle wczoraj? Bo coś ci się poj🤬o, skoro piszesz, że grają strasznie brzydko. Taa, rzeczywiście mało efektowne bramki.

No cóż, Tuska widziałem.
Szkoda, że Kaczyńskiego nie widziałem na żadnym meczu.
Szkoda, że Kaczyńskiego nie widziałem na żadnym meczu.
Cytat:
Niestety donek nie ma chyba tutaj konta
mi chodziło o jego cenzurę, jak tak można?

Tusk nie był na każdym meczu reprezentacji. Na Polska - Grecja nie był, bo był na Rosja - Czechy.

leodan011 napisał/a:
Tusk pachołek j🤬y. Na żadnym meczu Polski go nie widziałem a jak szwaby grają to proszę...
to sie k🤬a lepiej rozgladaj debilu p🤬lony bo chyba ci na oczy siadlo
leodan011 napisał/a:
Tusk pachołek j🤬y. Na żadnym meczu Polski go nie widziałem a jak szwaby grają to proszę...
Bo Tusk kibicuje swoim :]
inf3kkted napisał/a:
Niemcy wygrywają dzięki turasom i Polakom? Ale to Niemcy nauczyli ich grać od małego więc nie wiem do czego tu sie przyp🤬alać.
Czyżbyś z ptasim mleczkiem pana Helmuta wyssał też trochę niemieckiej propagandy?
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih