Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
M................f 2012-06-23, 11:14 2
pakicito napisał/a:

mam nadzieję, że będzie ban, k🤬a, za taką postawę

Niestety donek nie ma chyba tutaj konta
Zgłoś
z................0 2012-06-23, 11:15 1
Do tej foty Angie pasuje podpis: Three invisible dicks.
Zgłoś
antek025 2012-06-23, 11:26
Tusk jak szwaby strzelili gola zrobil mine Me gusta:D
Zgłoś
inf3kkted 2012-06-23, 12:20
na żadnym meczu Polski nie był ta? Niemcy wygrywają dzięki turasom i Polakom? Ale to Niemcy nauczyli ich grać od małego więc nie wiem do czego tu sie przyp🤬alać. Te wasze niezależne media już wam tak nasrały do łbów niestety. Jak dzieci k🤬a no jak dzieci;/

podpis użytkownika

Htysz!
Zgłoś
Suka_Blyat 2012-06-23, 12:42 4
Masterof napisał/a:

Jakby miał to połowa użyszkodników siedziałaby w pierdlu, kilku "popełniłoby samobójstwa" i na dodatek jeszcze cenzura jak w TVN i przekłamania jak w GW
Zgłoś
Ravager 2012-06-23, 13:08
Oj tam, oj tam. Nie p🤬lcie, że nie było Tuska na żadnym meczu Polski - był na spotkaniu z Rosją, a że nie było go widać to tylko dlatego, że zamiast próżnej rozrywce poświęcił się sprawom najwyższej wagi państwowej (podobno chodziło o jakieś ciągnięcie rur z Rosji).
Zgłoś
piterkop 2012-06-23, 16:06
@BongMan
Ty mecz widziałeś w ogóle wczoraj? Bo coś ci się poj🤬o, skoro piszesz, że grają strasznie brzydko. Taa, rzeczywiście mało efektowne bramki.
Zgłoś
krishna 2012-06-23, 16:44 1
No cóż, Tuska widziałem.
Szkoda, że Kaczyńskiego nie widziałem na żadnym meczu.
Zgłoś
pakicito 2012-06-23, 17:16
Cytat:

mi chodziło o jego cenzurę, jak tak można?
Zgłoś
a................5 2012-06-23, 21:30
Tusk nie był na każdym meczu reprezentacji. Na Polska - Grecja nie był, bo był na Rosja - Czechy.
Zgłoś
p................6 2012-06-23, 23:04
leodan011 napisał/a:

Tusk pachołek j🤬y. Na żadnym meczu Polski go nie widziałem a jak szwaby grają to proszę...

to sie k🤬a lepiej rozgladaj debilu p🤬lony bo chyba ci na oczy siadlo
Zgłoś
idymy 2012-06-23, 23:17
leodan011 napisał/a:

Tusk pachołek j🤬y. Na żadnym meczu Polski go nie widziałem a jak szwaby grają to proszę...

Bo Tusk kibicuje swoim :]
Zgłoś
BongMan 2012-06-24, 10:39
inf3kkted napisał/a:

Niemcy wygrywają dzięki turasom i Polakom? Ale to Niemcy nauczyli ich grać od małego więc nie wiem do czego tu sie przyp🤬alać.

Czyżbyś z ptasim mleczkiem pana Helmuta wyssał też trochę niemieckiej propagandy?

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś