👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Niemcy z boiska co chwilę na trybuny patrzyli i zaczynali biegać szybciej

leodan011 był na wszystkich meczach siedział 2 rzędy za Platinim,
jak bys miał darmowe wejściówki też byś poszedł ;p
jak bys miał darmowe wejściówki też byś poszedł ;p

Tylko na meczu Niemcy-Izrael można zobaczyć więcej polskich polityków.
Po niektórych komentarzach aż zal mi niektórych "osobników" . Po 1 dziwne ze oglądając mecze polaków widziałem tam Donalda Tuska jak widać Wy nie widzicie.Po 2 ludzie pomyślcie trochę jesteśmy współgospodarzem ME 2012 wiec po prostu wypada być na każdym meczu, Po 3 osobiście sam kibicowałem Niemcom gdyż moim zdaniem Grecja nie zasłużyła na awans i to My Polacy powinniśmy się znaleźć w tym ćwierćfinale lub choćby Rosja.Ale cóż wydaje mi się że osoby które pisały taki głupoty to po prostu dzieci w wieku 13-16lat ;]

Typowe pisowskie debile... Akurat Tusk był na każdym meczu reprezentacji.
Niestety Was rozczaruję i powiem,że Tusk był na każdym meczu Polaków.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie