👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
że tak pozwolę sobie zacytować jeden zacny fragment:
"i don't know how this got started
but all you dumb bitches look fucking retarded"
i czekam na wpisy Pań :]
"i don't know how this got started
but all you dumb bitches look fucking retarded"
i czekam na wpisy Pań :]
wielkość wydęcia ust jest odwrotnie proporcjonalna to ilorazu inteligencji

Dobrze że ktoś zrobił film o tym gównie które zaśmieca wszystkie portale społecznościowe...
"I dont know how this got started, but all you bitches looks fokin retarded"

to proste, notoryczne ssanie pałki powoduje ukształtowanie warg w ten sposób, to nieprawdopodobne jak ludzki organizm potrafi sie przystosować do nowych zadań

Wyglądają idiotycznie, zawsze się zastanawiam dlaczego sporo moich koleżanek tak robi. :| Najgorsze, że to już chyba stały skurcz twarzy, bo nie potrafią się tego wyzbyć.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie