podpis użytkownika
Naród wspaniały, tylko ludzie k🤬y - Józef Piłsudskipodpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.To w końcu duck czy gęś? Chyba to pierwsze
"Duck hunt" kultowa gra na NESa #gimbynieznajo
[ Dodano: 2025-03-29, 23:08 ]
Bardziej niż Duck hunt przypomina to Arcanoida.
Niestety tu gra w nią banda amatorów, tylko dwa podbicia i skucha...
"Duck hunt" kultowa gra na NESa #gimbynieznajo
Bardziej niż Duck hunt przypomina to Arcanoida.
Niestety tu gra w nią banda amatorów, tylko dwa podbicia i skucha...
No ja czaje. Tam były kaczki nie gęsi i pies

Ja bym zawrócił. Wiecie ile teraz taka gęś z wolnego wybiegu kosztuje??
no wiem, wszystko przez lewackie rzady od nastu lat ktore nam nalozyly takie poj🤬e prawo, ze nikt tego nie hoduje bo zaraz bedzie, ze cos nie spelnia norm i trzeba zutylizowac i placic kary
podpis użytkownika
przewiduje smierc i zniszczenie, lubie te wydarzenia ogladac w tv albo internetach. Nikogo nie ostrzegam aby nie zaburzac moich fantazji, oraz kontiunum czasoprzestrzennego.no wiem, wszystko przez lewackie rzady od nastu lat ktore nam nalozyly takie poj🤬e prawo, ze nikt tego nie hoduje bo zaraz bedzie, ze cos nie spelnia norm i trzeba zutylizowac i placic kary
Po c🤬j tak bezczelnie kłamiesz? Gęsi można hodować na takiej samej zasadzie jak kurczaki, a tych na rynku nie brakuje, więc nie p🤬l.
Po prostu jest mniejszy na nią popyt i dłużej się hoduje, dlatego cena wyższa, ale to podstawowe prawa popytu i podaży, prawaki nawet tego nie łapią.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Po c🤬j tak bezczelnie kłamiesz? Gęsi można hodować na takiej samej zasadzie jak kurczaki, a tych na rynku nie brakuje, więc nie p🤬l.
Po prostu jest mniejszy na nią popyt i dłużej się hoduje, dlatego cena wyższa, ale to podstawowe prawa popytu i podaży, prawaki nawet tego nie łapią.
Ale z czym klamie? Nie wiesz jakie sa normy drobiu w UE?