👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

mogli to jakoś urozmaicić, na przykład ten co wystawia dupe zaczyna pierdzieć, a reszta tego przyczepionego trzyma zeby sie nie oderwał

Nie wiem czemu ludzie tak narzekaja na nich. Ja tam ich lubie, przynajmniej mozna sie posmiac

dobre, dobre, czekam na wstawki z jajami, cyckami, i resztą wystajacych organów

Nie wiem który ma gorzej, ten którego język "prszyszyli" czy ten któremu język "przyszyto" do dupy

niestety nie mogę tego znaleźć, ale polecam ich odsysanie tłuszczu na żywca
no i późniejsze spożywanie... Kiedyś na torrentach znalazłem ich stare DVD, lecz obecnie nie mam nawet śladu po tym na kompie.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie