👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chyba mu musi dwa razy dzienne dawać bo z daleka to jeszcze jakoś wyglądała ale z bliska to już masakra co on w niej widzi
jajvwko napisał/a:
Polski standard... a w niedzielę do kościółka i przekażcie sobie znak pokoju.... jak w tym kraju ma być dobrze...
Czuję się cytatem wywołany do tablicy. Mógłbym napisać o Proboszczu mojej parafii i o tym, że gdyby mi się do domu z kolędą ładował żądać pieniędzy po tym, co sobą reprezentuje, to mając go na odległość łokcia normalnie bym typa za habety z domu do rynsztoku wyrzucił, tam gdzie jego miejsce.
Zamierzam natomiast się odwołać do Twoich uprzedzeń, które przekułeś w nieuzasadnione założenia i napiszę krótko - w łeb się jebnij.
Nie wiem skąd i co Cię jebło, ale takie na siłę przyp🤬zielanie się do jednej grupy świadczy wyłącznie źle o rozmówcy i nie rokuje na podjęcie jakiejkolwiek rzeczowej dyskusji, gdyż wszystko rozbije się o Twoje nędzne próby udowodnienia własnych niczym niepopartych teorii skrajnymi sytuacjami, w dodatku naciąganymi, a także celowych manipulacjach, przede wszystkim przedstawianiu skrajności jako standard.
saves napisał/a:
Jaki normalny facet godzi się na to, by jego kobieta robiła sobie z ust dupę pawiana????
Zapewne facet który chce r🤬ać pawiana w dupe. A że pawiana trudno skołować...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie