Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:19
konto usunięte 2012-10-05, 15:50 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-05, 15:52
Jak ja się cieszę, że jestem kosmopolitą. Nie jestem ni cholery przywiązany do jakiegokolwiek kraju.

W razie wojny czy czegoś podobnego po prostu bym sobie wyjechał na inne terytorium, które oferowało by bezpieczeństwo i jako takie warunki do życia.

"Szprechać" po obcemu umiem, a w razie czego mogę się spokojnie nauczyć bo to mi łatwo przychodzi.

Ale jak ktoś chce ginąć za kraj to proszę bardzo.

Ja jakoś nigdy szacunku do bohaterów wojennych nie czułem gdy mówiono jak umierali za kraj.

Czuję szacunek do wszystkich żołnierzy ponieważ walczą o swoje przekonania i to w co wierzą.

Ale za kraj? ;p
Zgłoś
krz2 2012-10-05, 15:54 1
Jestem z Pomorza i prawdę mówiąc, chciałbym aby należało ono do Niemców niż Polaków.

Krzyżacy by sobie świetnie poradzili władaniem tymi terenami lecz niestety wyszło jak wyszło
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-05, 15:55
2@up
no rzeczywiście.Polscy żołnierze walczący w Afganistanie lub w Iraku walczą o przekonania i o to w co wierzą...
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-05, 15:56 2
A ja, gdyby była taka potrzeba, zginąłbym za nasz kraj.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-05, 16:04
@ulthart No coś tam w ich głowach siedzi, że dobrowolnie pojechali walczyć.

Równie dobrze mogą walczyć za kasę czy dla przyjemności jak i dla jakiegoś wielkiego mitycznego wyższego celu.

I w tym wypadku to właśnie będą ich przekonania, to co ich napędza.

I odwagi też im odmówić nie można...
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-05, 16:10 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
EdmundKemper 2012-10-05, 16:12 4
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-05, 16:20 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-05, 16:20
ulthart, Kurczę, najlepiej jak by każdy człowiek miał swój własny wszechświat i go urządził według swojego widzimisię ;p

Tak się zastanawiam... Może halucynacje były by środkiem zastępczym? Jak by tak wszyscy ludzie na raz się zaćpali to by było coś ;p

Matko off top się robi
Zgłoś
markedone 2012-10-05, 16:25 3
Trzeba wywalczyć nowy system wartości, nową władzę.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-05, 16:29
widzę że ćpanie Polski pełną gębą
Zgłoś
petru23 2012-10-05, 16:31 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-05, 16:33
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-05, 16:45 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem