👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
powinno się przeglądać te obrazki od dołu
ale powiem tylko tyle... to chyba największy szczęściarz na świecie

ale powiem tylko tyle... to chyba największy szczęściarz na świecie

ja dokładnie jak kolega wyżej zostałam zmylona,
nie zazdrościłabym pasażerom tego auta gdyby jechali,
facet miał więcej szczęścia niż...
nie zazdrościłabym pasażerom tego auta gdyby jechali,
facet miał więcej szczęścia niż...
podpis użytkownika
better than you, bitch ;][img:fe12c2d772]http://flagcounter.com/count/fcLiO7/bg=0000CC/txt=FFFFFF/border=000000/columns=2/maxflags=12/viewers=0/labels=0/[/img:fe12c2d772]

tak sobie mysle ze to jest jakis walek
moglbys podac zrodlo bo sorry ale albo to auto bylo rozcianane przez sluzby ratownicze albo on jednak nie kierowca
to jest niemozliwe najdeliktanitej to ujmujac
cos czuje ze sobie 'jaja' robisz z szacownych sadisticowiczow
moglbys podac zrodlo bo sorry ale albo to auto bylo rozcianane przez sluzby ratownicze albo on jednak nie kierowca

to jest niemozliwe najdeliktanitej to ujmujac

cos czuje ze sobie 'jaja' robisz z szacownych sadisticowiczow

E tam.
To foto ma kilka ładnych lat i gdzie się nie pojawiało było napisane że to jest kierowca (ten z telefonem) nawet na Onecie.
To foto ma kilka ładnych lat i gdzie się nie pojawiało było napisane że to jest kierowca (ten z telefonem) nawet na Onecie.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie