👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Czyżby nowa moda wrzucania starych intr z gier zaczęła się na sadistic?
ej moze ma ktos linka do sciagniecia ta cudowna gre
jak cos to priv z gory dziekowka...

www.gog.com wersja cyfrowa można zakupić za 3 dolce czasem na promocji ja mam wersje pudełkową a droga była ;]

Jedna z wielu gier "ulubionej firmy" robiacej gry BULLFROG! piwo!
MAGIC CARPET - SYNDICATE - DUNGEON KEEPER - SIM THEME PARK to za te tytuly firma jest najlepsza
Blizzard jest przy nim mięki siuś
MAGIC CARPET - SYNDICATE - DUNGEON KEEPER - SIM THEME PARK to za te tytuly firma jest najlepsza
Blizzard jest przy nim mięki siuś
Daj Pan spokoj, DK2 to bylo gowno... bez klimatu, kolorowe jak bajeczka dla dzieci. Jest tylko jeden Pan lochow
Ku*wa az musze odkopac swojego 14 letniego oryginalnego pirata, za ktorego zaplacilem 20 zl
Ku*wa az musze odkopac swojego 14 letniego oryginalnego pirata, za ktorego zaplacilem 20 zl

Pamiętacie jak w kasynie ktoś bank rozbił? Wszystkie stwory tańczyły, każdy na swój sposób, do jakiegoś disco kawałka - świetny motyw. W ogóle gra była diablo zabawna a i Nasze tłumaczenie trzymało mistrzowski poziom.
Zabawne jest to, że gdyby kiedyś grafika w grze była choć w połowie tak dobra jak w trailerze, albo cutscenkach, to człowiek zesrałby się ze szczęścia. Teraz czasem cutscenki wyglądają gorzej (na przykład zostały źle skompresowane) od samej gry.

Gra zajebista tylko zeby porezac na windows 7 trzeba sie niezle nameczyc
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie